Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ключодържател мини кухненски нож Swayboo N74

6,30 лв

Ключодържател мини кухненски нож Swayboo N74 #06809

Oписание:

Мини кухненски комплект аксесоар от нож и калъф за съхранение. Моделът е направен за истинските ценители на кухненските ножове. Този вид аксесоар е високотехнологичен и многофункционален. Както знаем всички всеки професионален нож си има своят калъф с което се отличава и моделът и го прави страхотен символичен подарък или просто като сувенир изразяващо вашето хоби.

Особености:

Продуктът е страхотен символичен подарък. Благодарение на своят дизайн и външен вид можете да направите един подарък за любим човек. Понякога за да зарадваме някого не е необходимо големи и скъпи подаръци, а нещо малко и символично би изпълнило повече душата му. Моделът е подходящ за използване като висулка към ключодържател. Добавете настроение и покажете вашето хоби и на останалите. Компактните и малките му размери позволяват да бъде закачен навсякъде, предназначен за ежедневно носене. Продуктът е лек и лесно преносим с тегло едва от 6 грама.

Дизайн:

Продуктът е изработен от безопасни материали, които са устойчиви на температура и външни дразнения. Висококачествените материали гарантират сигурното използване на продуктът без притеснение от попадане на токсични продукти. Предлагат се няколко варианта чрез които можете да изберете вашият нож. Всеки от тях е със специфична форма и дизайн. Острието, както и дръжката, са произведени изцяло от стомана, а в задната част е добавена метална връзка за прикачване към ключове или гайка на панталон и раница. Острието е гладко заточено с остър връх, а дръжката е с ергономична, което увеличава комфорта и при използван. Мини калъфът към тях в черен класически дизайн. Изработен от кожа. Върху него има копче предназначено за затваряне и отваряне. Към аксесоарите има изработена фина метална част за закачане. Двете части могат да се носят както заедно като комплект така и отделно.

Технически характеристики:

 • Тип: Аксесоар;
 • Материал: Смола, кожа, стомана;
 • Размери на ножовете: 4х 2.1 х 1.8 см;
 • Размери на калъфът: 5.5 х 2.5 см;
 • Вариант 1: Нож без шарка;
 • Вариант 2: Нож със шарка;
 • Тегло: 6 гр.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 брой Мини нож ключодържател;
 • Транспортна опаковка.
2021-03-02

Купувал съм някои неща и съм доволен

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Сувенири и подаръци

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.