Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Бутилка - Кристален череп – легендата на маите WSKP1

20,00 лв

Бутилка - Кристален череп – легендата на маите WSKP1 #02443

Особености

С тази иновативна бутилка и нейното съдържание можете да смаете всички! За традиционен празник или рожден ден, това би бил прекрасен и иновативен подарък. Бутилката е атракция както за млади хора, така и за възрастни. В нея можете да съхраните уиски, червено вино и всякакъв вид алкохол.

Нетрадиционната форма на бутилката, изработена като кристален череп е впечатляваща и ще внесе акцент в интериора на всяка къща. При това тя може да бъде обект на шеги и закачливост.


Легендата на маите


Дали наистина съществува кристален череп е трудно да се разбере, макар че в древната култура на маите се говори за това. И действително при разкопки на древните обиталища на тези племена в Централна Америка (Хондурас) учените са се натъкнали на учудващо откритие.

Те намират череп, издълбан от кристал, висок 12,7 см с тежина от 5,2,килограма. Той е издълбан в точно съотношение с размера на истинска глава, при това с чертите на жена. Легендата има хилядолетна история, като експерти и до сега изучават повърхността и вътрешната структура на черепа.

Той има два реда зъби, кръгли очи и кристални украси. Дали тази находка е от земен произход? Според календара на маите трябва да се открият всички съществуващи 13 кристални черепи преди 21 декември 2012 година, иначе Земята ще размести оста си.

Ако черепите се подредят в правилна позиция, свръхестествената им сила може да спаси планетата. Разбира се може да спаси и вашето парти като сензационна атракция. Много деликатната форма на черепа е изцяло издухана от стъкло. Можете да напълните бутилката с водка, уиски, вино или каквото предпочитате. Наздраве!


Технически параметри

  • Размери (габарити) на бутилката : 15 х 13.5 х 22 см;
  • Дебелина на стената на бутилката : 0.4 см;
  • Тегло: 0.39 кг;
  • Капацитет: около 550 мл;
  • Материал: ръчно издухано боросиликатно стъкло;
  • Опаковка: 40 PCS / кутия с подходяща изолация /;
  • Размери на кутията : 70 х 62.5 х 47 см.


Кутията съдържа

  • 1 бр. Бутилка с формата на череп.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Мъжки подаръци

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.