Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Стъклена бутилка шише за алкохол Star Wars Stormtrooper - Стар уорс Артикул WSKP2

38,79 лв

48,79 лв

-20%

-10,00 лв

Стъклена бутилка шише за алкохол Star Wars Stormtrooper - Стар уорс Артикул WSKP2 #01610

Уникална бутилка „Силата се пробужда“ за колекционери

Сагата „Междузвездни войни“ има милиони почитатели по цял свят и голяма част от тях обичат да колекционират всякакви суверини и символи, свързани с легендарната филмова поредица. Ако имате близък или приятел, или вие самите сте фенове, то този продукт определено ще намери достойно място в сбирката ви. Стъклената бутилка във формата на шлем на имперски щурмовак е универсална за всякакви напитки и със сигурност ще впечатли всички гости на следващото парти.

Идеална отливка, устойчива изработка

Копираща до най-малки подробности шлема на войник от имперската армия, шишето впечатлява с елегантността и прецизността на изработката си. Направено е от модерното напоследък боросиликатно стъкло, за което е установено, че е в пъти по-устойчиво на топлина от обикновеното. Освен това пирексът (както е другото му наименование) е по-здрав, трудно се поддава на надраскване и поради ниската си химическа реактивност остава по-дълго прозрачен и без петна.

Изделието се предлага и със силиконова запушалка, изработена от мека, но плътна сплав. Тя не задържа аромати и е лесна за почистване. Затова може да използвате шишето за различни течности, без да се притеснявате, че ще има неприятно смесване. Необходимо е само щателно измиване.

Силата се пробужда с напитка от тази оригинална бутилка

Ако сте запалени по „Междузвездни войни“ със сигурност удоволствието от гледането на някой епизод от поредицата ще е по-голямо с чаша питие, налята от „имперски щурмовак“. С вместимост 650 мл, този продукт е идеален за домашна ракия, бренди, уиски и въобще всякаква напитка по ваш вкус. А защо да не зарадвате и малчуганите?! Със сигурност чаша мляко или портокалов сок, ще им се сторят много по-вкусни, наляти от „шлема“.

Изделието е подходящо за подарък за специален повод на добър приятел. Предлага се в тематична луксозна кутия.

Технически характеристики:

  • Модел: „Силата се пробужда“;
  • Материал: пирекс;
  • Размери: 11.4 см в основата, 16.7 см височина, 10.8 см широчина в горната част, 2.5 см диаметър на гърлото;
  • Вместимост: 650 мл

В опаковката:

  • 1 бутилка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Мъжки подаръци

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.