Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Бутилка ангел кристали слинк TQY5

28,00 лв

50,00 лв

-44%

-22,00 лв

Бутилка ангел кристали слинк TQY5 #01588

Украса „Моят ангел“ с кристали за предвиждане на времето

Търсите романтичен подарък или нещо подходящо за годишнината на вашите родители? Искате да изненадате любимите си хора с нещо оригинално, забавно и впечатляващо? Имаме точно това, което ви трябва – стъклена бутилка във формата на диамант с ангел-хранител на върха.

Красива декорация с променлив облик

Украшенията с кристалите на времето са последният хит в интериорния дизайн. Изработени от т.нар. пирекс (Pyrex) , тези продукти са елегантни изделия, подходящи за украса, както на всекидневната, така и на спалнята. Пирексът или още боросиликатното стъкло е специален вид обработен материал, с подсилена механична и химична устойчивост, което го прави идеален за производството на този вид изделия.
В бутилката с форма на диамант е поставен флуид, който наподобява вода, но всъщност е съвсем друг вид течност с разбъркани в нея специални кристали. Макар и да не се знаят точните причини за реакцията им, установено е, че те реагират систематично на различни промени в климата. Гледайки тяхната форма и разположение, ще знаете дали скоро се очаква буря или времето ще продължи да бъде все така слънчево. Явлението е познато още от 19-ти век, когато морски изследователи, в това число и Чарлз Дарвин, са използвали флуидите по време на своите пътешествия. След това е загубило популярност, но сега се завръща с нова сила под формата на стилна домашна декорация.

Какво ще бъде времето утре?

В зависимост от климатичните промени, кристалите заемат различна структура и положение в течността. Обикновено при слънчево време, на дъното има млечнобяла утайка и чиста горна половина. При приближаването на буря или силен валеж, в горната половина ще се появят подобни на бели облаци образувания. През зимата, ще научите за наближаващия снеговалеж, ако забележите остри заскрежени листа на дъното или разпръснати из течността.

Запомнящ се подарък за всеки близък на сърцето ви

Боросиликатното стъкло е чудесен изолатор и това прави изделието подходящо за поставяне на масата по време на семейния обяд или близо до нощната лампа в спалнята. Може да се пипа и от деца, но е препоръчително те винаги да бъдат придружени от възрастен. Поставена върху стилна дървена подложка бутилката е добре балансирана и лесно може да се закрепи на всяка гладка повърхност.

Забележка: Производителите предупреждават, че украшението е изработено с цел забавление и не гарантират професионална синоптична прогноза.

Технически характеристики:

  • Модел: пирекс-диамант ;
  • Материали: боросиликатно стъкло, дърво;
  • Размери: 16,5 см (височина) х 10,5 см (ширина в основата).

В опаковката:

  • 1 брой бутилка с ангел-хранител;
  • инструкции за употреба.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Сувенири и подаръци

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.