Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Смарт гривни

Съдържа 34 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Смарт гривните заемат своето почетно място в света технологичните джаджи, които променят света. Познати още и като фитнес гривни тяхната роля е да помагат на спортуващите хора да поддържат своето здравословно състояние и непрекъснато да следят режима си. Това не е просто гривна на добра цена, а един много удобен аксесоар дори и за хора, които не...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Смарт гривните заемат своето почетно място в света технологичните джаджи, които променят света. Познати още и като фитнес гривни тяхната роля е да помагат на спортуващите хора да поддържат своето здравословно състояние и непрекъснато да следят режима си. Това не е просто гривна на добра цена, а един много удобен аксесоар дори и за хора, които не водят активен начин на живот или все още се колебаят за неговия старт.

За какво са подходящи умните гривни?

В зависимост от модела те отчитат различни параметри. Повечето модели имат вградени алармени функции, които да заместят досадния звън на телефона сутрин. Умните гривни са подходящи за активни спортисти както и за хора, желаещи да водят здравословен начин на живот - например вместо фитнес залата, залагат на други спортове. Смарт гривната може да се свърже с телефона и така дори при спортуване потребителят може да получава известия за пропуснати обаждания и съобщения.

Какви показатели отчита една умна гривна?

Всичко зависи от модела на гривната и търсенията на съответния потребител. В основните функции на повечето смарт гривни е заложено предоставянето на данни за:

Измервателни функции:

 • Брой на изминатите крачки или иначе казано крачкомер;
 • Брояч на калории;
 • Изминато разстояние;
 • Аларма за напомняне при заседяване;
 • Мониторинг на съня – ако потребителят има еднотипен дневен режим – ляга си и става по едно и също време, гривната алармира, когато стане време за сън и съответно отново напомня, когато е време за ставане;
 • Измерване на кръвното налягане, циркулацията на кръвта, ритъма на сърцето, нивото на кислород в тялото. Наличието на една или всички функции зависи от конкретния модел смарт гривна;

Други функции:

 1. Функция часовник – може да се ползва като обикновен стандартен часовник, но с много по интересен дисплей;
 2. Правене на дистанционни снимки, без телефона да е наблизо;
 3. Свързване с телефона на потребителя посредством Bluetooth;
 4. Натрупване на архив и подробна статистика в приложение за мобилни телефони в зависимост от модела на гривната.

Защо умните гривни са полезни за здравето?

Смарт гривните са много удобни и за спортуващи хора, и за хора със здравословни проблеми, които искат да контролират своите показатели. При физическа работа и силно натоварване това се отразява върху тялото и съответно при следене на кръвното налягане например гривната индикира покачването му. Много хора работят под стрес и нямат достатъчно време за сън. Гривната е много удобен индикатор за потребители, които искат да контролират своя начин на живот и да имат непрекъсната представа за състоянието на организма си. Ако човек иска да свали някои и друг килограм може лесно да засече колко калории е изгорил при дадена активност. Същото важи и за спортуването – всеки може сам да прецени посредством изгорените калории дали за него е по – добре да кара колело, да ходи пеша или пък да избере друго.

Не на последно място – смарт гривните се свързват с телефона, така че никога да не се пропусне важно обаждане или съобщение.

Изключително малкото тегло на гривната, елегантния дизайн и разнообразието от модели я прави верен помощник в ежедневието на всеки човек.

Вашата умна гривна от 4sales.bg

 • Пазаруване от доказан търговец с отлична репутация;
 • Едногодишна гаранция на продукта;
 • 15 дни право на връщане на продукта;
 • Бърза доставка до всяка точка на страната;
 • Опция за преглед и тест преди заплащане в офиса на куриерската компания;
 • Техническо ръководство за употреба на продукта;
 • Продукти с доказано качество и произход;
 • Специални промоционални предложения.
Още
Смарт гривни : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.