Аксесоари за iPhone 5/5S/SE

Категории Категории
Аксесоари за iPhone(1)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 11,00 лв. - 35,00 лв.

2 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

Съвременните смартфони Apple iPhone 5/5S/SE са изключително елегантни и красиви, но имат един проблем - твърде са крехки и чупливи. За щастие, днес има подходящи аксесоари, които могат до голяма степен да ги предпазват. Как да изберем правилните и кога се нуждаем от тях? Какви видове са достъпни в онлайн магазин 4sales.bg?

Кога да използваме аксесоари за iPhone 5/5S/SE

Въпреки, че корпусът на смартфоните iPhone 5/5S/SE е много здрав и красив, той е доста уязвим при неволни изпускания, леки удари и носенето в джоба с монети и ключове. Това обикновено води до счупвания, напуквания или поява на драскотини. За да се избегнат подобни негативи, още при покупката на смартфоните iPhone 5/5S/SE, те трябва да се оборудват със защитни аксесоари. Така дори и при неволни изпускания на земята, устройството ще запази безупречната си външност.

В случай, че обичате качествената музика, искате да повишите автономията на смартфона си или просто да разширите възможностите на определена функция, за всичко това вече има подходящи аксесоари. По този начин, Вие можете да слушате качествен и мощен звук, да увеличите емоцията от гейминга и да гледате филми и клипове на голям екран. И това е само малка част от възможностите на съвременните допълнения.

Как да направите своя правилен избор

Съвременните аксесоари за iPhone 5/5S/SE са изключително разнообразни и евтини, така че са по джоба на всеки. Въпреки това, изборът понякога се оказва доста труден. Ето защо, важно е всеки да знае своите нужди и как да ги задоволи. Така например, ако харесвате много игрите от мобилен телефон, разгледайте гамата от геймърски допълнения в онлайн магазин 4sales.bg. Джойстикът с поставка за смартфон е доста предпочитано решения, тъй като той улеснява играта и прави емоцията от гейминга още по-голяма.

В случай обаче, че сте спортист или просто водите динамичен и екстремен начин на живот, то със сигурност трябва да оборудвате своя смартфон iPhone 5/5S/SE с подходящите защитни аксесоари. Такива са например, цялостните решения във вид на луксозен тефтер, отделните екранни стъклени протектори или предпазващия задната част и страничната рамка капак. Важно е при избора на аксесоари, да вземете точно предназначен за съответния модел смартфон протектор, така че той да пасне точно на своето място.

Технически характеристики за iPhone 5/5S/SE

Процесор

2 ядрен, Apple A7, 1.3 GHz, 64 битов

GPU

PowerVR SGX 6

RAM 

1 GB

Вградена памет

от 16 GB до 64 GB

Операционна система

iOS 7.0

Дисплей

IPS, 4″, резолюция 1136 × 640, (324 ppi)

Камери

8 MP (Full HD видео) и 1.2 MP (предна)

Батерия

Li-Pol, капацитет 1570 mAh, 

Touch ID

скенер за пръстови отпечатъци

Размери

123,8 x 58,6 x 7,6 mm

Тегло

112 g.Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл