Ако смятате, че мъникът ви е готов да притежава персонален таблет, то тогава е препоръчително да се запознаете с най-добрите варианти. Трябва да вземете предвид:

  • големината на продукта;
  • функционалностите;
  • издръжливостта на батерията.

Качество на изделието

Увреждането на зрението често се получава от неподходяща светлина, липса на такава или прекалено увеличена яркост. Когато купувате подобно изделие за детето си, търсете качествена картина, която може автоматично да намалява или увеличава яркостта си, според външната осветеност. По този начин ще предпазите очите на малкото, докато гледа любимия си анимационен филм.

Технически характеристики

Те са определящи за продукта, който ще изберете, защото се смята, че подрастващите ще гледат филмче или ще изиграят няколко игри, които са все действия, изискващи добри параметри.

Процесорът трябва да бъде достатъчно добър, за да не бави съдържанието и да не прекъсва, защото това може да обърка или изнерви подрастващите.

Допълнителните характеристики, като камера и гнезда за сим карта могат да се пренебрегнат, ако разполагате с ограничен бюджет.

Атрактивен дизайн

Един от важните акценти, на който трябва да наблегнете – разбира се, това е външния вид на джаджата. Всяка малка принцеса ще св влюби в розовия си таблет и ще го носи със себе си с доволна усмивка.

Моделите за малките, са изработени в по-олекотени варианти, за да не натежават и да бъдат удобни за по-продължително носене.

Допълнителни аксесоари

Удобните калъфи, които са в комбинация и с клавиатура, ще улеснят дейността на мъниците и ще предпазят изделието от евентуално счупване, затова не ги пренебрегвайте.

Операционна система

Тя е от значение, но по-важното е да има опция за използване на български език. Така ще помагате на детето да чете и само да натиска виртуалните бутони, за да отваря клипове или за да си тегли приложения.

Батерия

Поинтересувайте за за капацитета й и колко време ще работи при интензивно използване. Подрастващите обичат да сменят различни видеа, да гледат снимки, да натискат постоянно светещи реклами или движещи се обекти, затова е добре да се спрете на по-издръжлива батерия, която да отговори на динамичните действия.

Ако искате да изненадате мъника си, то тогава ще имате възможност да разгледате спокойно всички варианти и да обсъдите кой е най-подходящ за възрастта и нуждите му.

Зарадвайте най-любимото си същество, като му дадете възможност да играе разнообразни игри, да слуша музика, да наблюдава анимационни филми и да е винаги с усмивка на лицето си.