Почистването на банята е неприятно занимание и е значително по-трудоемко, в сравнение с грижата за хигиената на останалите помещения от дома. Това е така, тъй като тук всички членове на семейството се грижат за личната си хигиена - къпят се, мият се, фризират се, гримират се и т.н. От друга страна, влажността в него е в най-голяма степен от всички останали стаи. Така, отстраняването на замърсяванията става по-трудно и отнемащо повече време занимание. Да, но това беше до сега! Нека в този материал Ви представим електрическата четка за почистване на банята Spin Scrubber.

Какво представлява електрическата четка за баня Spin Scrubber

Тя осигурява около 40 минути употреба на пълни обороти и достъп до всички, дори и най-недостъпните, места в помещението. Устройството позволява бързото отстраняване на котлен камък, ръжда и мазнина от различните повърхности. С електрическата четка за баня Spin Scrubber, почистването вече преминава на ново ниво.

Подобно устройство е напълно безжично и притежава телескопична дръжка, която от 69 см. в сгънато състояние, достига дължина до 110 см. Това позволява почистване, дори и на най-високите и недостъпни места на стаята. Всичко става възможно, благодарение на въртящата се глава с 300 оборота в минута. За максимално удобство, тя позволява добавяне на цели три различни накрайника за почистване, с възможност за регулиране на ъгъла на наклона. Така, дори и голямата баня, ще бъде почистена буквално за минути, а крайният резултат ще е зашеметяващ.

Какво може да се почиства

Благодарение на пристигащите допълнителни три глави в комплекта, с електрическата четка за баня Spin Scrubber могат да се почистват различни видове замърсители, като мазни петна, коса, кал, плесен, мухъл и други подобни. Разнообразието от покрития, върху които е ефективна, също са доста. Такива са например: керамичните плочки, умивалниците, тоалетните, стените, прозорците, душ кабината и много други подобни повърхности.

След почистването с електрическата четка за баня Spin Scrubber, просто свалете използваните накрайници, потопете ги в гореща сапунена вода за известно време, подсушете и използвайте наново! Всичко е толкова лесно и елементарно, че дори не трябва да се мокрите както при използването на уреда, така и при неговата поддръжка.

Кои са основните предимства

Освен, че когато използвате безжичната електрическа четка за баня, Вие щадите гърба си, тъй като не е нужно да се навеждате, докато я използвате, Spin Scrubber има още куп предимства:

  • Безжичен дизайн;

  • Презареждаема батерия и пристигащо в комплекта зарядно устройство за 220V;

  • В автономен режим работи около 40 до 60 минути с едно зареждане;

  • Въртящите се глави достигат до 300 оборота в минута, което прави почистването изключително бързо и ефективно, дори и когато става дума за агресивни петна от варовик;

  • Три допълнителни приставки за най-голям достъп, дори и при труднодостъпните места, позволяващи регулиране на наклона;

  • Конусовиден накрайник, позволяващ почистването дори и на най-тесните пространства;

  • Сгъваем дизайн, правещ уреда доста компактен и не заемащ много място при съхранение.

Кои други помещения можете да почистите

Като цяло, електрическата четка Spin Scrubber е предназначена за почистване на всички останали помещения от дома, дори и когато става дума за гаража. лятната вила, а защо не и колата. Това е универсално устройство, при употребата на което обаче, не трябва да прилагате никаква сила, а в същото време, производителността при почистването е в пъти по-висока. При сгънато състояние, устройството не заема много място, изключително леко е на килограми и можете да го ползвате навсякъде, дори и на места, където липсва електроподаване.

Колко време се зарежда

Когато правим избор на безжична електрическа четка за почистване на баня, като Spin Scrubber, важен показател при техническите характеристики е времето за зареждане на вградената акумулаторна батерия. Както вече стана ясно, в комплект с устройството пристига и зарядно, което е пригодено за работа към ел. мрежа с променливо напрежение 220V. На самата електрическа четка Spin Scrubber е предвиден конектор за свързване на кабела на зарядното, върху който обаче има капаче. Трябва да го отстраните и свържете кабела, а след това да включите зарядния блок в ел. контакта.

Важно е всеки клиент на онлайн магазин 4sales.bg да знае, че първото зареждане на батерията трябва да е с продължителност поне 20 часа. През това време, индикаторът на заряда ще мига в червено (при някои модели свети постоянно), а когато зареждането приключи, индикаторът спира да мига (или светва зелено). Много е важно също, след като премахнете кабела от конектора да поставите капачето обратно на мястото му, така че да се предотврати навлизане на влага или вода във вътрешността. Това значително ще удължи живота на новата Ви електрическа четка Spin Scrubber за почистване на банята.

Обобщение

Ето, че вървим към края на представянето на този иновативен почистващ продукт и ще направим кратко обобщение. Както вероятно вече разбрахте, безжичната електрическа четка Spin Scrubber е за поддържане на чистотата във всяко помещение на къщата, апартамента, колата, вилата. Благодарение на мощния си електродвигател, капацитивната си батерия и телескопичната си дръжка, достигаща до 110 см дължина, това устройство умее с лекота да почиства ръжда, хлор, варовик, мазнина, дори и в най-недостъпните и тесни места в помещението.

На разположение имате цели 3 приставки за различни повърхности. Те просто се накисват в гореща сапунена вода, изсушават се и се използват наново. С едно презареждане използвате Spin Scrubber цели 40 до 60 минути, а процесът на зареждане зависи от нивото на остатъчния заряд и показанията на индикатора. Можете да почиствате керамични плочки, душ кабина, тоалетна, мивка, кранове и всичко останало в банята. Чистенето вече не е труден и досаден процес, а забавление.

Електрическата четка за баня Spin Scrubber се предлага в онлайн магазин 4sales.bg на невероятно достъпна цена и с гаранция за качество. Ние работим само с доказани доставчици и марки, тестваме устройствата си предварително, а също осигуряваме и тестов период на клиентите си, така че да се убедят в предимствата на покупката си и ако решат, да я върнат или подменят с друга. При нужда от професионално съдействие или трудности с поръчката, работата със сайта или друго, свързано с продуктите ни, свържете се с нас!