Сребърни дамски обеци

1 резултат

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

Намерете своя перфектен чифт обеци с нашата красива селекция за всеки повод. Изящно изработени от сребро, нашият набор от свежи и евтини предложения ще озари лицето ви. Независимо от случая, заради който ще ги сложите, бижутата, които предлагаме в нашия онлайн магазин 4sales ще добавят този уау ефект!

Какво ще намерите в нашия сайт?

Избрали сте своята визия и е дошло време да заложите на правилния аксесоар? Готови ли сте за перфектните финални щрихи? Изберете бижу от нашата селекция и няма да съжалявате. Докоснете се до миналото с ретро обеци или пък се гмурнете в настоящето с по-екстравагантните ни предложения. Изберете класическите варианти с клипс или се отличете с по-масивни обеци. А може би искате да пробиете носа или пъпа си – имаме по нещо и за вас.

Избирайте между евтини смели решения с камъни и украсени халки. Защото кой не обича различните опции? Нашите дамски обеци ще внесат допълнителна нотка на лукс към вашето облекло. 

Кои обеци подхождат на вашето лице?

Сребърните обеци са идеалният начин за една жена да издигне на друго ниво визията си. Те придават завършеност на вашия вид. Бижутата са задължителен аксесоар за всяко парти. Ето защо е необходимо да изберете правилния чифт, отговарящ на вашата форма на лицето.

Вашите аксесоари винаги трябва да допълват вашата личност и облекло. Нежните накити с ювелирна изработка ще подчертаят вашата естествена красота и ще ви придадат уникалност. Анализирайте формата на лицето си и се спрете на чифт, който е с черти, противоположни на чертите на лицето ви. 

  • Кръгла форма – най-доброто решение за подобно лице са висящите дълги, тъй като те удължават лицето и го правят да изглежда по-слабо. Избягвайте кръглите форми, защото ще допринесат лицето ви да има вид на по-пълно;

  • Квадратна форма – тук заложете на овалната форма. Комплекти, които имат заоблени ръбове и извивки, ще изглеждат елегантно на лицето ви. Те ще смекчат острите черти на вашето лице. Избягвайте големите бижута;

  • Овална форма – тези дами са късметлийки. Те могат да носят всичко, което пожелаят. 

  • Издължена форма – късите, но масивни обеци са подходящи за този тип лице. Те ще му придадат мекота. 

Как да съхранявате правилно сребърните си обеци?

Трябва да спазвате няколко принципа, когато става въпрос за съхранение на сребърни бижута, за да избегнете потъмняване и редовно почистване със силни разтвори. Най-важното е да избягвате най-големите врагове на метала – топлина и влага. Инвестирайте в специално изработена чанта за съхранение или малки торбички. 

Не ги съхранявайте в банята, колкото и удобно да е това място. Топлата, влажна среда е ужасна за среброто. Можете да държите пакетче силициев диоксид, такова, каквото можете да намерите в нова чанта или портмоне, в кутията за съхранение на бижута. 

Почиствайте ги всеки път, когато ги махате, за да ограничите развитието на бактерии. Не ги оставяйте на пряка слънчева светлина. Ако обеците ви са със закопчалки, не ги закопчавайте отново, когато ги прибирате в тоалетката си.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл