Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Зарядно за смарт watch магнитен кабел за зареждане

36,40 лв

Зарядно за смарт watch магнитен кабел за зареждане #05556

Описание:

Бъдете в крак с новите технологии с помощта на това висококачествено безжично зарядно устройство - докинг станция. Зарядното ще бъде винаги под ръка – вкъщи или в офиса. Ще можете да го носите със себе си – в чанта и дори в джоба на якето.Методът, чрез който работи зарядното устройство, създава удобство и е подходящ за динамични хора, които постоянно са в движение. Безконтактното зарядно е иновативно откритие. Благодарение на него, ще забравите за скъсаните или оплитащите се кабели. Устройството работи на принципа на индукцията. Докинг станцията се включва към лаптоп или мрежово USB. Приемникът се включва към телефона и се покрива с калъф. Поставянето му върху докинга моментално инициира зареждане. Приемникът е плосък и тънък. Има кръгла форма. Дизайнът му е изчистен. Предлага се в бяло. Има компактни размери.

Особености:

Представяме Ви универсално безжично зарядно за зареждане на смарт часовник Watch Magnetic Charging Cable. С него лесно и бързо ще заредите Вашият смарт часовник! Изключително лесно и удобно за работа.  Уникална QL технология на зареждане.Чрез електромагнитно поле се обменя енергия между зарядното и Вашия смартфон. Зарядното, което Ви предлагаме зарежда индуктивно. Магнитните вълни, които устройството излъчва индуцират заряд и се създава електромагнитно поле, което зарежда батерията на Вашия телефон. С у-вото се работи изключително лесно. Единственото, което трябва да направите е да поставите го върху него. Устройството е снабдено със светлинен индикатор, който ще покаже когато зареждането започне. Ако притежавате мобилно устройство, без функция за безжично зареждане, на пазара се предлагат различни адаптери и компактни калъфи, с които лесно да приспособите телефона си, към wireless charger-a. 

Дизайн: 

Вече не са нужни никакви кабели и букси, за да заредите Вашия смартфон! Предлагаме Ви едно стилно безжично зарядно устройство от ново поколение с нов и изящен дизайн, което ще пасне на всяко едно интериорно решение. Характерното за този продукт, е че е изключително тънък, лек, лесно преносим и удобен, с кръгла форма и LED светлини. Светлините индикират наличието на захранване или текущо зареждане.

Технически характеристики:

  • Модел - Watch Magnetic Charging Cable;
  • Дължина – 1м;
  • Подходящо за - IOS/Android;
  • Вид – Fast Charger;
  • Тип –USB.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 x Безжично зарядно;
  • 1 x USB кабел;
  • 1 х Транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.