Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Колие - чокър от кадифе за врат с множество тънки ивици D27

2,50 лв

Колие - чокър от кадифе за врат с множество тънки ивици D27 #05433

Описание:

Историята на чокърите датира от стотици години. В миналото е имало много и различни чокъри, които са били носени по различни причини. Но самата стилистика и начин на употреба, остават същите, откакто се е появил този аксесоар. Невероятно е как преди около 500 години тези бижута са се появили за пръв път и са се променили през годините. След като са издържали теста на времето, очевидно чокърите са истинска модна икона и фактите със сигурност подсказват, че тези бижута ще бъдат актуални за още много години напред. Трябва да го имате. 

Особености:

Когато един човек си купува накит, той прави своя избор особено внимателно, проявявайки чувствителност, която му подсказва красив ли е този предмет, т.е. дали отговаря на неговия вкус, дали е в хармония с неговия образ, емоционалност и еротично излъчване. Онзи, който използва накити, за да украси себе си, комбинирайки елегантно подбрани вещи, съчетавайки ги в съответствие със своята личност, така че те да въздействат естетически като едно цяло, той наистина разбира езика на красотата и хармонията в живота.

Дизайн:

Искате да сте атрактивни? Изберете този незаменим аксесоар- Чокър , който можете да носите по всички възможни начини,които Ви  хрумнат! Можете да го комбинирате с ежедневно облекло,а защо не и с по-официалните си тоалети?!? Изключително стилни и нестандартни, чокърите се превръщат в най-предпочитаният аксесоар !

Характеристики: 

  • Нежен аксесоар, подхождащ на всеки аутфит и повод;
  • Дължина 30см;
  • може да бъде удължена 7см;
  • ширина 2,5см;
  • Различни цветове: бял, жълт, червен, лилав, зелен, син, черен, оранжев, светло розов, кафяв, бежов, светло син, розов, тъмно син, сив, тъмно зелен;
  • тегло на продукта 8гр.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х колие чокър в цвят по избор;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.