Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Заличител на драскотини QUIXX

13,20 лв

Заличител на драскотини QUIXX #03228

Особености:

На всеки се случва да ожули автомобила си по невнимание. Това неприятно изживяване е свързано и с доста разходи за поправяне на щетите. Но с помощта на невероятният заличител на драскотини QUIXX, ще си спестите нерви и средства. А и с лекота ще възстановите перфектния вид на автомобила.

Описание:

Продуктът е лесен за употреба. Високо ефективен е, както при леки ожулвания, така и при дълбоки драскотини. Той е достъпен, бърз и евтин начин за възстановяване на олющената боя, без да е необходимо да пребоядисвате на ново. Действа в дълбочина, затова не е нужно, да полагате много усилия при работата в него.

Как функционира?

Нанесете гела по дължината на драскотината. С помощта на памучна кърпа и кръгови движения, търкайте в продължение на 2-3 минути. След което пристъпете към втората стъпка – полиране. Нанесете по-голямо количество от QUIXX finish. Отново с памучна кърпа втрийте за около 2 минути. Оставете да действа 10 минути. Изплакнете с топла вода и подсушете.

Дизайн:

Заличителите на драскотини са в практички тубички. Дизайнът им е изчистен. Опаковките са обозначени с наименованията им. Те са в бял и оранжев цвят.

Технически характеристики:

  • Компактен размер на флаконите.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Заличител на драскотини QUIXX съставен от гел и QUIXX finish за полиране.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.