Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мляко плюс гъба за почистване на кожени седалки и автотабла Flamingo 118 мл.

11,80 лв

Мляко плюс гъба за почистване на кожени седалки и автотабла Flamingo 118 мл. #05735

Описание:

Всеки един уважаващ себе си собственик на лек автомобил би желал неговата кола да изглежда добре отвътре. Затова ние ви предлагаме иновативното ни решение за това, а именно почистващото мляко за табло в малка и компактна опаковка от 118 мл с включена гъба към комплекта. Искате вашата кола да изглежда добре и в същото време да бъде защитена ето затова е вашия правилен избор. Обновете вашите повърхности предайте им блясък и здрав вид. Абсолютно концентрирана формула.

Особености:

Иновативен продукт от ново поколение подходящ дори, за мека или релефна повърхност. Уникалната формула на продукта се състои от полимерен силикон, който прониква много добре в повърхността на таблото. По този начин придава блясък, има свойства да предпазва различни повърхности като винил, пластмаса и каучук. Спомага за предпазване от избледняване и напукване на повърхността. Друго като предимство е слоя, който се образува за да предпази от ултравиолетовите лъчи и абразия. След нанасянето му има свойствата да премахне статичното електричество и по този начин отблъсква праха и мръсотията. След нанасянето на продукта се освежава и въздуха поради приятния му аромат. Неутрализира неприятните миризми на цигари и други такива неприятни.

Начин на употреба:

Разклатете преди употреба. Подходящ за основно почистване с висококачествен препарат. Нанесете от продукта с гъбата от комплекта или с чиста кърпа. Размажете равномерно и оставете да престои за няколко минути, по този начин продукта се оставя да проникне добре. Отстранете изличния препарат и полирайте със суха кърпа. Използвайте според вашите нужди, за да поддържате чистота, блясък и защита. Ако не желаете да има много блясък, може да забършете с леко влажна кърпа.

Препоръки:

Не се използва за други части на автомобила, като например волана, педалите или ръкохватките. Както и не е препоръчително да се пръска педали и други повърхности, които може да доведе препарата до плъзгане, което е опасно. Не използвайте върху или в близост до пластмаса, плексиглас или стъкло, тъй като води до размазване. Не използвайте и върху плат, боя или тъканни материи. Да не се излага на температури по високи от 48 градуса. Да се държи далеч от запалителни средства. Да се избягва контакт с очите.

Технически характеристики:

  • Марка: Flamingo;
  • Модел: Shines & Protects F025; F026;
  • Спрей (аерозол);
  • Количество: 118 мл.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 брой Спрей мляко за табло;
  • 1 брой Гъба за нанасяне;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.