Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Спрей за почистване и премахване на наноси по колата Flamingo F013

7,80 лв

Спрей за почистване и премахване на наноси по колата Flamingo F013 #05738

Описание:

Искаш да премахнеш стари стикери, лепенки или наноси по твоята кола, е това е нашето предложение за теб. Предлагаме ти невероятния спрей за почистване и премахване на наноси по колата Flamingo F013.  Това е вашето оръжие в борбата ви с премахването на стари стикери и наноси. Знаем че старите стикери ни представляват голяма трудност да бъдат премахнати, но не и с нашия предложение. Премахването на стикер  с друг вид или  начин винаги остават остатъци, но не и с почистващият спрей. 

Особености:

Продукта представлява вид лепило за отстраняване, направен от вносни суровини и специална формула. Разполага с уникално силна способност да отстраняване, че може да разруши такива лепкави вещества като самозалепваща се хартия, която е залепена по повърхността на прозорците на автомобила, залепена по каросерията на колата или филм използван по време на боядисване. Другото което може да отстрани  така лесно е, премахване остатъчната адхезивна паста от самозалепваща се част без никакви повреди на повърхността. Спрея има много свеж аромат. Само напръскайте и ще видите много задоволителните резултати от него. 

Начин на употреба:

Разклатете много добре преди употреба. Отлепете залепения етикет, напръскайте от спрея на разстояние от 20-50 см. от самозалепващата се хартия, след като спрея проникне в него и отстранете внимателно етикета. Ако има остатъци от лепило върху колата напръскайте от равномерно разстояние от 20-50 см от мръсотията, когато спрея бъде абсорбиран добре от замърсения участък, но не е напълно сух, може да го избършем със суха кърпа.  Цветът под етикета може да се различава от този на други места, ако упорития лепкав етикет е отстранен от прозореца или каросерията на автомобила, тъй като това място не е било  изложено дълго време на слънчева светлина.

Дизайн:

Стандартно изглеждаща форма на спрей тип флакон с леко скосена в горната част капачка. Изцяло в сребрист цвят надпис в розово на марката и розова капачка.

Препоръки:

Ако при работа със спрея попадне част от него в очите моля незабавно да измиете с чиста вода и да потърсите медицинска помощ. Продължителното излагане на слънчева светлина или топлина може да причини спукване. Не пробивайте и не изгаряйте контейнера. Не излагайте на топлина и не съхранявайте при температура над 48 градуса. Избягвайте контакт с очите. Първа помощ: За контакт с очите, промийте обилно с вода за 15 минути. Да се пази от деца и животни.

Технически характеристики:

  • Марка: Flamingo;
  • Код на продукта: F013;
  • Тип на продукта: Аерозол;
  • Количество: 450 мл.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Спрей за почистване и премахване на наноси по колата Flamingo F013;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.