Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Спрей боя в сив цвят Flamingo F056-22

7,50 лв

Спрей боя в сив цвят Flamingo F056-22 #05740

Описание:

Представяме ви широко разпространения тип Спрей боя, който е много често използван в рекламната индустрия, върху повърхността на обработено дърво, метал, ABS пластмаса, стъкло и автомобилостроене, декорация и защита на повърхността на мотоциклети. Затова не се колебайте и се сдобийте с един от тези спрейове.

Особености:

Гамата на спрея Flamingo Spray Paint разполага с много добри характеристики. Много високо покритие на повърхността, добро изравняване, бързо съхнене, добър блясък и богати цветове. След нанасяне предпазва и повърхността от удари, по- добра гъвкавост, силна адхезивност и има добро съвпадение с много видове грундове за боя. Не пожълтява или избледнява, а и в същото време предпазва от образуването на ръжда.

Начин на употреба:

Почистете мястото върху което ще нанасяте от спрея от масла, вода и прах, които са се образували. Преди да напръскаме трябва да разклатим много добре спрея за около 2 минути и по този начин ще смесим боята добре. Натискаме с пръста в горната част и равномерно и от разстояние от 20-30 см напръскваме повърхността. Препоръчваме да напръскаме няколко пъти, като на всеки две минути нанасяме тънък слой, за да се получи максимално добър ефект. След като сме приключили с боядисването и има остана все още боя във флакона на-добре ще я съхраним като обърнем флакона и изпръска ме остатъка от боя която се намира по тръбичката и по този начин ще предотвратим изсъхване на клапана.

Дизайн:

Стандартно изглеждаща форма на спрей тип флакон с леко скосена в горната част капачка. Изцяло в сребрист цвят надпис в розово на марката и сива капачка.

Препоръки:

Ако при работа със спрея попадне част от него в очите моля незабавно да измиете с чиста вода и да потърсите медицинска помощ. Продължителното излагане на слънчева светлина или топлина може да причини спукване. Не пробивайте и не изгаряйте контейнера. Не излагайте на топлина и не съхранявайте при температура над 48 градуса. Избягвайте контакт с очите. Първа помощ: За контакт с очите, промийте обилно с вода за 15 минути. Да се пази от деца и животни.

Технически характеристики:

  • Марка: Flamingo;
  • Код на продукта: F056-22;
  • Тип на продукта: Аерозол;
  • Количество: 450 мл.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Спрей боя в сив цвят Flamingo F056-22;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.