Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Много красиво дамско колие с флорални мотиви D12

29,50 лв

Много красиво дамско колие с флорални мотиви D12 #05388

Описание:

Какво направила кръстницата, когато сбъднала мечтата на Пепеляшка? Облякла я с красива рокля, обула ѝ стъклени пантофки и я обсипала с нежни и красиви бижута. Спираме до тук. Днес нашата приказка продължава по друг начин – по-дързък, по-очевиден и дори по-агресивен. Спираме се на бижутата и единственото вълшебство, което искаме да ни се случи, да ги притежаваме. На всяка жена й е известно, че с подходящото колие може да се придаде уникален акцент на всеки тоалет. Важно е фокусът да пада върху един аксесоар.

Особености:

Харесваме бижутата, защото смятаме, че в тях има характер. Да, изглеждат така, сякаш за произведени за дами, убедени в себе си и стила си. Освен това масивните бижута са актуални и това лято. Стоят добре върху дрехи от един цвят – бели ризи, рокли в един цвят или бихте могли да ги комбинирате с повече цветове, но с внимание към детайла, за да не се претоварва визията. 

Дизайн:

Един от най-важните аксесоари към всяка визия са изящните бижута. Този сезон тенденциите ни обещават главозамайващи модели с масивна структура. Те перфектно завършват облеклото ви и са акцент, който ще накара всички да ви забележат. Масивно кристално колие с големи кристали с различни форми. Играта на проблясващите кристали го прави много оригинално и красиво. Масивно, официално, класическо и много стилно колие. С това колие очите на всички ще бъдат вперени във вас!

Характеристики: 

  • Възможност за регулиране на дължината;
  • Различни цветове;
  • Избягвайте допир с химикали;
  • Не мокрете;
  • Пазете от удар;
  • Почиствайте с мека кърпа;
  • Сваляйте по време на сън.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х колие.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.