Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Метален диск за тример, 8 или 6 инча TV1183

18,00 лв

Метален диск за тример, 8 или 6 инча TV1183 #10449

ОПИСАНИЕ:

Металният диск за тример ще ви помогне да поддържате градината си в изрядно състояние. Металната глава е лесна за инсталиране и сваляне, просто поставете диска върху накрайника на тримера и използвайте шайба и гайка за фиксиране. Правилният монтаж е важен, за да ползвате тримера безопасно. 

ОСОБЕНОСТИ:

Металният диск е съвместим с повечето храсторези, които са с прав вал. Дискът е с размер 8 инча (или 20 см) или 6 инча (15 см) – размер, който е достатъчен, за да подравните тревата си бързо и лесно. Дискът е лек, идеален за прецизно почистване на голяма площ. Забравете за използването на корда за вашия тример. Ако досега сте работили с нея, може би сте забелязали колко често тя се изхабява и трябва отново и отново да я намотавате. Използвайки металния диск, няма да губите излишно време в предварителна подготовка. Той ще ви служи вярно дълго време. 

Металният диск е идеален за почистване на градината, други тревни площи, паркинги, премахва ръжда, циментова плака, боя, котлен камък почиства ръбове на заварки. Може да премахне още мъх и плевели между тротоарните плочки. Металният диск за тример е практична алтернатива на използването на стоманена тел или корда. 

Препоръчително е да използвате защитно облекло и очила, когато работите с тример. Важно е да имате предвид предпазните мерки, тъй като по време на работа е възможно да бъдете наранени от изхвръкващи камъчета или други частици. Забранено е с дискът да работят деца. Дискът е остър и ефективен, работете с него внимателно. Експлоатационният му живот е 10 пъти по-дълъг от други подобни тримерни глави. 

Подобрете значително ефективността на работата и спестете пари. Инвестирайте в продукт, който ще ви служи вярно дълго време. Ако сте запален градинар и обичате да прекарвате време в поддържането на всички тревни площи във вашия имот, то този метален диск е точно за вас. С него косенето ще е толкова лесно и безпроблемно, а вибрациите по време на косене ще са почти нулеви.

А най-хубавото е, че можете да го използвате не само за косене на трева, но и за полиране на различни повърхности. Вече няма да отлагате полирането на ръждясалата врата, която е вход към вашата градина. Не се бавете и действате с металния диск. Само за няколко минути желязната врата ще изглежда като чисто нова, а вие ще останете доволни от прекрасно свършената работа. 

ДИЗАЙН:

Продуктът е изработен от неръждаема стомана, благодарение на което се дължи дългият му живот. Тя е издръжлива на различни условия, така че да използвате косачката си спокойно и да не се тревожите, че дискът ще се повреди твърде бързо. Той може да работи нормално дори при удар в камък или бетон. 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Вариант 1 – диаметър 8 инча (20 см);
  • Вариант 2 – диаметър 6 инча (15 см);
  • Материал – метал.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • Метален диск за косачка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.