Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електромасажен колан TV72

39,00 лв

76,00 лв

-49%

-37,00 лв

Електромасажен колан TV72 #01890

Масажен уред за отслабване

Масажният колан е практичен уред за възстановяване на тялото с отслабващ ефект и постигане на страхотна форма. Той е изключително компактен, побира се в малък калъф и може да е с Вас навсякъде. Работи, чрез захранване с батерии, като използва няколко вида натиск, за да тонизира мускулите.
Идеален е за стягане на областта на корема, бедрата и седалището. Към комплекта има и допълнителна електроимпулсна лента, предназначена за масажиране на ръцете и прасците.
Изделието прилепва плътно върху кожата, като чрез вибрация и електрически импулси възстановява правилната циркулация на кръвта. Поддържа 6 автоматични режима и 10 степени на сила. Режимите редуват вибрация, с натиск и интензивно разтриване. Уредът притежава собствен таймер, който отчита оптималното време за постигане на резултат.
Десет минутен масаж с изделието се равняват на 2 часа активна тренировка в залата. Бързият резултат се дължи на плътното прилепване към кожата. Така мускулите се съкращават интензивно и с равномерна честота.

Импулсен електромасаж

Освен вибрация и натиск, масажният колан използва електроимпулси, за премахване на умората и стимулиране на кръвообращението. Импулсната терапия и широко разпространен метод за лечение на нервни възпаления, проблеми с костната система и хормонални заболявания. Тя се слави с облекчаващо болките действие, а също действа и като стимулатор на имунната система.
По време на масажиране кожата се загрява и стяга, като се генерира топлина и във вътрешността на тъканите. Масажът има физиотерапевтичен ефект върху тялото, като крайният резултат е цялостно тонизиране и възвръщане на енергията.

Стегнато тяло и добра форма

Ако нямате достатъчно време за посещение на залата или се нуждаете от отпускаща разтривка в края на деня, с този уред ще спестите много време. Дебелината на лентата е малка, той е почти незабележим под дрехите. Може да се носи вкъщи или в офиса, докато почивате на креслото, гледате филм или четете книга.
Той е добро решение за тези, които не са свикнали с тежкото физическо натоварване във фитнеса и търсят начин да постигнат добра форма. Това е ефективен метод за стопяване на няколко сантиметра от талията или бедрата.
Масажирането на по-висока степен ще Ви помогне и да се отървете от целулита. От дигиталния контролер можете да управлявате различните програма и сила на натиск.

Технически характеристики

 • Размер на калъф: 25х8х16 см;
 • Захранване: 2 х ААА батерии;
 • Работни програми: 6;
 • Степени: 10;
 • Таймер: 10 минути.

Какво ще намерите в опаковката

 • Електромасажен колан;
 • Лента за ръка;
 • Дигитален контролер;
 • Технически инструкции;
 • Гаранция за 12 месеца.
2019-04-18

Добър ефект от закупените уреди

  2018-07-19

  Haresva mi vidianoto za sega

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Други потребители избраха също Всички Масажори против целулит

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.