На всеки от нас се е случвало, няма какво да крием, но как ще стане това? Истината е, че вече всичко е много лесно - просто свържете Вашите блутут принадлежности! Ще ви покажем как това става бързо и лесно, защото винаги се стремим да Ви даваме най-добрите съвети.

Безжичните новости, които придобиха толкова голяма популярност през последните години, са наистина едно страхотно хрумване. Благодарение на безжичната връзка, няма кабели и може да слушате любимата си музика необезпокоявано не само от смартфона си, но и от Вашия компютър или лаптоп. Може да увеличите звука до края и да не смущавате никого, а защо не и да имате микрофон! За да работи връзката добре, подбрахме няколко съвета за Вас, с които тя да стане изцяло безпроблемна. И ето кои са те:

Включете Bluetooth


Първо -  проверете дали тази функция е активирана на Вашия компютър или лаптоп. Това става лесно в настройките на Вашия Windows. Имайте предвид, че за всеки Windows, тя се намира на различно място. Ако не е, включете я. В случай че Вашият компютър няма тази опция, може да си закупите блутут адаптер, свързващ се чрез USB порт. Винаги има решение, дори и без Wi-Fi!

Направете устройството леснооткриваемо

За да може Вашият компютър или лаптоп да разпознае безжичните слушалки, трябва да ги направите разпознаваеми. Много логично, но доста от нас забравят тази проста стъпка! Това става с натискане на съответния бутон на Вашите малки, нови приятели. Повече информация за това може да откриете в инструкциите за тяхната употреба.

Сдвоете ги с компютъра

А, сега - добавете новото устройство. След това Windows започва автоматично да търси всички устройства в близост, чийто блутут е включен. Вашите слушалки трябва да се появят в списъка. Изберете Вашите и изчакайте няколко секунди. Нека не бързаме! Сега те трябва да са свързани. Много модели от такъв тип принадлежности издават кратък звуков сигнал при успешно сдвояване. Ако имате проблеми с връзката, моля, проверете отново инструкциите за използване или директно се свържете с поддръжката на Windows.

Всичко, което може да обобщим в няколко лесни стъпки!


  • Може да свържете Вашите безжични слушалки към компютъра или лаптопа само с няколко лесни стъпки.
  • Първо включете функцията Bluetooth на Вашия компютър, а след това всичко останало.
  • Ако Вашият компютър не предлага такава функция, може да установите връзка чрез блутут порт. Винаги ще намерим решение на всеки проблем!
  • Натиснете съответния бутон на безжичните слушалки, за да могат да бъдат открити от компютърното устройство.
  • Сдвоете ги с компютъра, като ги изберете от списъка с намерени устройства.
  • Ако възникнат проблеми, моля, вижте добре инструкциите за употреба на безжичните слушалките или се свържете с поддръжката на Windows.


Перфектният подарък, който може да направите на себе си или на Вашите близки – функционален и много полезен в ежедневието. Забравете за кабелите и се забавлявайте без да смущавате никого! Нека свързването бъде по-лесно от всякога! В нашия онлайн магазин 4sales.bg ще намерите огромно разнообразие от блутут слушалки, които ще направят живота Ви по-добър на най-добри цени!