Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Стикове за селфи

Съдържа 15 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

През последните години, единичните и груповите селфи станаха изключително популярни, но трудността за обхващане на всички хора в един кадър наложи създаването на специални стикове. Те позволяват отдалеченото снимане със смартфона, което премахва недостатъка. Какви разновидности са достъпни днес и за кои марки са предназначени. С какво са оборудв...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

През последните години, единичните и груповите селфи станаха изключително популярни, но трудността за обхващане на всички хора в един кадър наложи създаването на специални стикове. Те позволяват отдалеченото снимане със смартфона, което премахва недостатъка. Какви разновидности са достъпни днес и за кои марки са предназначени. С какво са оборудвани и по какъв начин става свързването им, как се включват? Нека видим!

Какви модели селфи стикове има

Днес на пазара и в онлайн магазин 4sales.bg на най-добрите цени могат да бъдат намерени различни видове селфи стикове: от обикновени монопод телескопични устройства, до умни джаджи с безжична блутут връзка и други екстри. Тоест, от функционална гледна точка и вариантите за свързване с апарата, тези аксесоари основно се делят на:

  • Безжични - оборудвани са с Bluetooth технологията и позволяват сдвояване с апарата. Така, Вие можете да използвате вградения в дръжката бутон за снимане, без наличие на кабели;

  • Жични - тук вместо безжично, свързваме телефона посредством кабел, който се включва в буксата за слушалките. Във функционално отношение, двата вида са еднакви.

За кои марки телефони са подходящи

Днешните предложения са съвместими, най-малкото с популярните към момента брандове, като Huawei, Леново, iPhone и други. Предлагат се и модели за Самсунг, позволяващи прецизното настройване на държача на апарата и неговата здрава фиксация на мястото му. Такива също можете да откриете и в онлайн магазин 4sales.bg, където имате възможност за избор, както по цветове, така и по функционалност. Основно са достъпни монопод и трипод модели.

С какво са оборудвани

Съвременните решения са снабдени с бутон за заснемане, който се намира точно върху дръжката, така че да Ви е удобно да го използвате, докато държите монопода. Предлагат се още и модели с микрофон, които дават възможност за заснемане на видео и звук, директно от селфи стика, което е полезно за влогърите.

Съществува и друг вид, който позволява създаването на висококачествени портретни снимки със задната основна камера. Този тип селфи стикове са с огледало, което позволява предварително да виждаме как сме позиционирани в кадъра.

Как да включите селфи стик

Активацията на аксесоара е изключително проста и елементарна. При жичните модели е необходимо да поставите апарата в специалния държач и да свържете кабела в буксата за слушалките. Сега вече можете да стартирате камерата в режим на снимане и да използвате вградения бутон в дръжката на приспособлението. При безжичните решения, от настройките на смартфона активирайте модула Блутут и опцията за видимост на устройството. Пуснете търсене на други електронни джаджи в близост и когато откриете името на селфи стика се свържете с него и готово.

Трябва ли ни програма, за да ги използваме

За пълната функционалност на тези аксесоари не е необходимо свалянето и инсталирането на допълнителни приложения, без значение дали Вашият смартфон е Android или iOS базиран. Ето защо, след покупката, можете веднага да започнете да използвате тези полезни и висококачествени допълнения. За повече информация и съдействие, свържете се с нас!

Още
Стикове за селфи : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.