Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Стелки за автомобили

Съдържа 27 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Рядкост са вече автомобилите без стелки вътре в купето. Те изпълняват както естетична, така и функционална роля и правилният избор в случая е много важен. Нека видим как да подберем правилните за нас и методите за поддържането им като нови.

Какво представляват универсалните стелки за кола?

Най-общо казано са “правоъгълни” допълнителни кори, ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Рядкост са вече автомобилите без стелки вътре в купето. Те изпълняват както естетична, така и функционална роля и правилният избор в случая е много важен. Нека видим как да подберем правилните за нас и методите за поддържането им като нови.

Какво представляват универсалните стелки за кола?

Най-общо казано са “правоъгълни” допълнителни кори, защитаващи подовата вътрешна част на автомобила от мръсотия, прах и влага, внасяна от пътниците, които стъпват върху тях. Те са общо четири в комплект - по две се поставят отпред и отзад. Съществуват вариации и за багажник.

От друга страна обаче, тези авто-аксесоари придават уют в купето и като чели го преобразяват изцяло. Вероятно сте забелязали, че поглеждайки през стъклото, винаги впечатление първо правят подложките. Вече на пазара се предлага безкрайно разнообразие и изборът в тази посока е огромен.

Освен, наличните за конкретен модел автомобил, съществуват и универсални, можещи да се пригодят към всяка марка. Отделно те се различават по материала на изработка - гума, текстил, PVC и т.н.

Особеното при универсалните, е че те се приспособяват към даденото превозно средство чрез подрязване. Препоръчително е да се избират за съответния сезон, защото има разлика в материала, от който са изработени. Нека разгледаме двата варианта малко по-подробно сега…

Гумени или мокетни - според сезона

Гумените варианти е добре да се използват през зимата, защото по-често се качваме в колата с мокри крака. При хладно и студено време те не отделят характерната миризма на каучук, когато това се случва през лятото под въздействието на повишената температура. Няма да пропуснат влагата под себе си и ще запазят дъното на купето сухо. Те са антихлъзгави и лесно се почистват и съхнат, за разлика от аналозите си.

Мокетните са по-подходящи за лятото и дъждовния сезон. Те имат гумена основа и предотвратяват проникването на влага под тях, абсорбирайки я в себе си. Така реално не стъпваме във вода, когато навън вали. При тях липсва миризмата на каучук и лесно се почистват с прахосмукачка.

Поддръжка

Редовното почистване на стелките ще ги поддържа красиви и свежи за дълго време. Препоръчително е на първо място внимателно с две ръце да ги извадите навън и да ги изтупате хубаво, за да се освободят от максимално повече прах. След това се минават с прахосмукачка за изсмукване на остатъка от прахта и се изпират.

Ако обаче има упорити петна, които не искат да излязат с обикновено пране, ще Ви информираме за някои трикове. Продуктите за почистване на стъклата се справят с упоритите петна. Ако е разлята боя, то е препоръчително третирането със спрей за коса.

В случай, че и вие сте в търсене на качествени и достъпни решения, заповядайте в онлайн магазина  4sales и разгледайте всички достъпни предложения. Избирайки нас, получавате също:

  • адекватно и професионално обслужване;

  • най-атрактивните оферти и отлично съотношение цена / качество;

  • максимално бърза обработка на поръчката Ви;

  • онлайн-консултант за въпроси и съдействие при пазаруване и избор;

  • пробен тестов период за връщане и подмяна на продукта;

  • винаги нови и атрактивни предложения.

Заповядайте, очакваме Ви!

Популярни търсения: универсални стелки, стелка за кола, стелки за кола гумени, стелки за багажник на кола, постелки за кола, гумени стелки за автомобил, стелки за багажник тип леген.

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.