Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Водоустойчива смарт гривна SMW36

98,00 лв

150,00 лв

-35%

-52,00 лв

Водоустойчива смарт гривна SMW36 #01994

Гривна от ново поколение

Смарт устройството се отличава с компактна форма и висока функционалност. Използваните чипове са високопроизводителни, консумират малко енергия и предлагат бърза и гладка работа. С подобрените им показатели ще можете да получите още по-точни и пълни данни за здравословното си състояние.

Тя има чувствителен сензор, разположен от долната ѝ страна, който улавя и най-леката промяна в пулса. С този продукт ще можете да отчетете нивото на сърдечния си ритъм, използвайки новата технология на принципа на електрокардиограмата. Натрупвайки статистика за състоянието на сърцето и измервайки правилно електрическата му активност, Вие можете да определите нивото на натоварване, което можете да си позволите по време на спорт.

Изделието е водоустойчиво и позволява употреба под вода. Отличава се и с подобрена защита от корозия и високо ниво на прахоустойчивост.

Пълна статистика за здравословното състояние

Смарт гривната е съвместима както с Android, така и с Apple мобилни телефони. Опростеното приложение предлага лесна работа и мигновен достъп до статистическите данни. От него можете да следите норманите граници на кръвно налягане и сърдечна активност, в зависимост от това дали отпочивате, правите загрявка или тренирате активно.

Лесните за разчитани графики Ви показват развитието Ви и Ви позволяват бързо да забележите евентуални критични стойности. Приложението позволява настройки на различни напомняния – за прием на течности, раздвижване, прием на лекарства. С продукта ще измервате изминатото за ден разстояние, както и изразходваното количество енергия. Допълнителните функции включват известия за пропуснати повиквания, нотификации от социалните мрежи, аларма.

Модерен и лек дизайн

Умното устройство идва с още по-голям OLED екран и опростен дизайн. Екранът предлага контрастни цветове и висока резолюция. Каишката е изработена от лек и фин материал, който не причинява изпотяване и прилепва към ръката. Можете да избирате между 3 елегантни, тъмни цвята.

Продуктът има вградена батерия с още по-дълъг живот. Тя издържа до 15 дни с едно зареждане, а благодарение на енергоспестяващите чипове, консумацията на енергия е намалена с 80%. Изделието използва Bluetooth връзка за сдвояване с всяко мобилно устройство и поддържа гладко и непрекъснато предаване и синхронизация. Ако се отдалечите твърде много от смартфона си ще получите известие за изгубен телефон.

Технически характеристики

 • Материал: Стомана, TPEE;
 • Екран: 0.73 инча, OLED;
 • Батерия: Полимерна 110 mAh;
 • Издръжливост: 15 дни;
 • Водоустойчивост: IP67;
 • Сензори: PPG, ECG;
 • Функции: Крачкомер, измерване на сърдечен ритъм, кръвно налягане, статистики;
 • Екстри: Вибрация, напомняния, известия;
 • Свързване: Bluetooth 4.0;
 • Съвместимост: Android 4.4 или по-нова, IOS 8.0 или по-нова.

Какво се намира в опаковката

 • Смарт спортна гривна G20;
 • Техническо упътване;
 • Гаранция за 12 месеца.
Как да синхронизираме умна гривна със смартфон
Как се зарежда умна гривна
2018-10-08

изгодна цена за възможностите

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Смарт часовници и гривни

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.