Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Шапка с козирка и декорация червило DZ K-5

16,50 лв

Шапка с козирка и декорация червило DZ K-5 #02800

Шапка с козирка и декорация червило

Шапка с козирка и декорация червило е един от задължителните фешън аксесоари на една модерна млада дама. Изработена е в богата палитра от цветове и блестящи украшения, които я правят оригинална и атрактивна. Апликациите са подбрани така, че моделът да е подходящ както за ежедневно носене, така и за някой по-специален случай. Продуктът се отличава с декорация на кърваво червено червило, облицовано в златна основа с множество орнаменти. Този елемент за украса присъства на много от модерните блузи, дънки, чанти и кецове, така че лесно би могъл да се комбинира с подходяща дреха, обувка и чанта.

Регулираща лента на тила

Допълнителен неотразим блясък добавят шарените цветчета около червилото. За изработката им са използвани камъчета, мъниста, шарен плат и пайети. В зависимост от цвета на шапката, всички пайети в предната част и козирката са в същия тон. Цялата задна част е направена от мрежеста материя, която държи прохладно на главата и не позволява изпотяване. Най-долу в средата на ръба е предвидена лента, с която се регулира ширината. В стандартен вариант тя е около 15 см, но подлежи на допълнителна корекция. Дължината е константна до 22 см.

Какво я прави атрактивна за децата?

В повечето случаи децата не обичат да носят шапка на главата си, особено по-малките, но в горещите летни дни това може сериозно да навреди на здравето им. Ето защо е добре да имате под ръка подобна атрактивна, бляскава и модерна шапка, която би предизвикала интерес у детето и желание да бъде сложена веднага на главата. Моделът се предлага в черно, сребристо бяло, жълто и розово. Според цвета са съобразени и множеството пайети, с които е украсена предната част и козирката. Пайетите са истински хит сред подрастващите и също много лесно могат да се съчетаят с подобна декорация по дрехите или обувките.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Декорация: червило;
  • Цветове: черен, бял, жълт, розов;
  • Един универсален размер (22 х 15 см);
  • Възможност за регулиране на обиколката с лента;
  • Мрежеста материя в задната част;
  • Козирка срещу слънце.

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА

  • 1х Детска шапка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.