Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Шапка с козирка и 3D ефект DZ K-18

23,50 лв

28,50 лв

-18%

-5,00 лв

Шапка с козирка и 3D ефект DZ K-18 #02814

Шапка с козирка и 3D ефект

Шапка с козирка и 3D ефект, е за онези смели дами, които не се притесняват да се открояват от останалите. Дизайнът е създаден специално за тях, като с нея имат за цел, да покажат на света, че не са от онези скучните и носят винаги със себе си розовите очила.

3D визия казваща „Аз съм смела“

Моделът е с много приятна и атрактивна визия. Едновременно е шармантен, но не и натруфен. Предлага се в три разцветки, като това са розов, черен и сребрист. Козирката е с подсилен ефект, като външната обвивка е обвита с малки цветни пайети. Цветът им е съобразен изцяло с разцветката на шапката, съответно те са в издържан розов, черен или сребрист цвят. Лицевата част, която покрива челото, е от лъскав и ненатрапчив плат. Акцентът върху нея пада на, добавеното от лявата страна, 3D мече. Неговият цвят отговаря, отново на цвета на продукта. Единствено разлика има при черния модел. За да има контраст и да не се слива с шапката, е предвидено в сребрист цвят. Атрактивната визия е подсилена с щампа с надпис и разположени на различни нива контрастни цветенца.

Предпазва лицето от слънце, дъжд и вятър

Освен да впечатлите хората, шапката с козирка има и предпазни свойства. По време на употреба тя не допуска нахлуване на слънчеви лъчи, вятър или дъждовни капки, в зоната на лицето. Това се постига благодарение на два фактора. Първият се характеризира с дълбоката си козирка. Тя стопира външните фактори, като максимално добре покрива една от най-чувствителните зони. Също така, за да не се прегъва при силен вятър, нейната основа е по-твърда. Вторият фактор, който е от особена значимост при по-топлите дни, е изработката на задната част. Материята е пореста, като това позволява на главата да диша, като така не се задържа влага, не се образува запарване или повишаване на температурата.
За максимален комфорт лицевата част е предвидена с мека на допир материя. Така дори при продължителна употреба, няма вероятност кожата да се зачерви. Размерът е един, който пасва на всички. Налична е и регулираща лента в задната част, ако е необходимо да бъде стеснена.

Характеристики

 • Широчина: 17 см;
 • Дължина: 27.5 см;
 • Козирка с дължина: 8 см;
 • Външна обвивка на козирката: пайети;
 • Материя на лицева част: лъскав плат;
 • Материя задна част: порест;
 • Размер: универсален, с възможност за регулиране;
 • Орнаменти: 3D мече, щампа и цветя;
 • Цвят: сребрист, черен, розов;
 • Тегло: 200 грама.

Комплектът съдържа

 • 1 х Шапка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.