Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамска шапка с козирка и декорация мече DZ K-19

23,50 лв

28,50 лв

-18%

-5,00 лв

Дамска шапка с козирка и декорация мече DZ K-19 #02815

Дамска шапка с козирка и декорация мече

Дамска шапка с козирка и декорация мече е един чудесен и нестандартен начин да изненадате близки и приятели с атрактивна визия. Моделът е универсален, спортно-елегантен и подходящ за различни поводи и случаи. Предимство е, че може да се носи през цялата година, без значение какво е времето навън.

Бъди различна сега

Апликацията с мече присъства доста отчетливо в модерния арсенал от декорации на дрехи и аксесоари. Познатата емблема на една от водещите италиански марки е именно малко сладко мече, седнало точно по този начин с опънати напред задни лапи. В този случай животинският образ е силно стилизиран и изработен от мъниста и камъчета. Освен мече в предната част на шапката са разположени още две по-малки и едно голямо цвете. За направата им са използвани различни елементи за текстилна декорация, които внасят свежест и разнообразие. Най-отгоре е поставена имитация на гръмнал фойерверк, който е разпратил празнични светлинни ефекти във всички посоки.

Лесно почистване и поддръжка

Цялата предна част на шапката и козирката са покрити с множество пайети. Полезно свойство на този тип декорация е, че почти не се цапат. Почистването им е изключително лесно и бързо, става за броени секунди с влажна кърпичка. За поддръжката не е необходимо да полагате особени грижи, тъй като материята не изисква специални техники на съхранение, Шапката се предлага в три основни разцветки, в които освен задължителното черно присъстват още бяло и тъмно синьо. Те обаче имат особено свойство да променят цвета си според ъгъла на светлината, под който тя се отразява в пайетите. Размерът е един универсален, като в задната част е предвидена лента за регулиране на широчината. По този начин допълнително може да пригодите модела за по-малка или по-голяма глава.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Универсален размер;
  • Цвят: черен, тъмно син, бял;
  • Апликация: мече;
  • Лесно почистване и поддръжка;
  • Подходяща за всеки сезон;

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА

  • 1Х Дамска шапка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.