Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Шапка с козирка и 3Д апликация мече DZ K-3

16,50 лв

Шапка с козирка и 3Д апликация мече DZ K-3 #02798

Шапка с козирка и 3Д апликация мече

Шапка с козирка и 3Д апликация мече е подходяща за всички момичета, които обичат да са оригинални, атрактивни и модерни. Отличава се с пищна визия, която неминуемо ще привлича погледите. В същото време е практична и може да се носи целогодишно, както с официално, така и с ежедневно облекло.
Моделът се състои от мрежеста част на тила, предна подплатена платка и стандартна козирка. Мрежата има за цел да проветрява главата в най-топлите дни от годината. По този начин хем предпазвате детската главичка от слънцето, хем тя няма да бъде спарена и изпотена.

Мечешка муцунка с красив аксесоар

По цялата обиколка е предвидена памучна част, която осигурява мекота и комфорт при носене. Шевовете са плоски и не дразнят кожата. Предната платка е подплатена от вътрешната страна с мека подложка. От външната страна е обсипана с пайети и 3Д апликации, които придават шармантно излъчване. Козирката е достатъчно издадена, за да предпази лицето на детето от силните слънчеви лъчи, от вятър или дъжд.
Продуктът се предлага в един универсален размер, тъй като има възможност да се регулира според обиколката на главата. Това става чрез специалната лента на тила, с която стеснявате или разширявате широчината. По стандарт тя е 15 см, а разстоянието от външния ръб на козирката до лентата по цялата дължина на шапката е 22 см.

Как става блясъка?

Предвидените множество бляскави пайети в слънчево време отразяват лъчите във всевъзможни краски. По платката отпред са разположени и пет на брой 3Д цветя, различни по форма, цвят и големина. В средата на всяко едно е разположено по едно цветно камъче имитиращо истинско скъпоценно бижу.
И накрая за разкош е поставена мечешка муцунка с красив аксесоар на едното ухо. Продуктът се предлага в сребристо бяло, златно жълто, пепел от рози и черно. Само в розов цвят 3Д мечето също е в розово, а при останалите модели е в бяло.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Декорация: пайети, камъни, 3Д цветя, 3Д мече;
  • Мрежеста част на тила;
  • Възможност за регулиране на обиколката;
  • Цвят: бял, жълт, розов, черен;
  • Универсален размер;
  • Размери: 22 х 15 см.

Комплектът съдържа:

  • 1 х Шапка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.