Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Пясъчен часовник диамант SL3

21,00 лв

48,00 лв

-56%

-27,00 лв

Пясъчен часовник диамант SL3 #01599

Пясъчен часовник-диамант за хората, които цените

Предстои ви празненство и много искате да зарадвате домакина с интересен, нестандартен и качествен подарък, но нямате идея какво да е това? Предлагаме ви оригинален пясъчен часовник, който не само отмерва времето, но и може да бъде чудесно допълнение към домашния интериор, стилен акцент в офиса или защо не и романтичен жест, към някой близък на сърцето ви.

Този старомоден метод за отмерване на минутите и часовете отдавна вече е изоставил водещата си роля, но все още запазва духа и чара си, и продължава да напомня, че важните неща в живота не цепят секундата на две, а изискват търпение и постоянство. През 21-ви век може да използвате уреда като таймер в забавни игри с приятели, когато готвите, при спортни занимания като йога и въобще всичко, което креативността ви подскаже.

Съвършенна форма, отлична изработка

Диамантът е една от най-красивите природни форми заради перфектната си хармония и изчистени линии. Именно той е послужил за вдъхновение при изработката на това изделие, заменяйки традиционната обла форма с два обърнати един срещу друг диаманта. Това решение освежава старомодния вид на продукта и му придава свежест и модерност. Производителите са насочили своята разработка и към влюбените, наричайки колекцията си „За любов“ (For Love), използвайки славата на скъпоценния камък като един от най-здравите елементи на земята, за да подчертаят устойчивостта на истинската любов.

Моделът е изработен от боросиликатно стъкло, което е известно със здравината и огнеупорността си. При направата му са следвани най-добрите традиции в този вид производство.

Скандинавски уют и топлина

Изделието се предлага в три различни цвята – кремаво бяло, нежно сиво и катранено черно. Това са основните багри в обзавеждането на т.нар. скандинавски дом, прочут с минималистичния си интериор и топлината, която този стил създава. С предложената колекция и вие ще пренесете частица от този уют в своя дом.

Може да изберете единичен модел или в комбинация, в зависимост от предпочитанията ви за цвят или размер. Размерите определят вместимостта на съда, а оттам и времетраенето на изтичането на пясъка – 5, 15 или 30 минути.

Технически характеристики:

  • Модел: пясъчен часовник скандинавски уют „За любов“;
  • Материал: боросиликатно стъкло;
  • Цветове: кремаво бяло, нежно сиво, катранено черно;
  • Размери: 5,5х 11,5 см (широчина/височина) за 5 мин.; 9х16 см (ш/в) за 15 мин.; 11х 20 см (ш/в) за 30 мин.

В опаковката:

  • 1 брой пясъчен часовник.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Сувенири и подаръци

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.