Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Iwown i5 plus Водоустойчива мултифункционална смарт лента за китката BT4.0 SMW6

51,00 лв

68,00 лв

-25%

-17,00 лв

Iwown i5 plus Водоустойчива мултифункционална смарт лента за китката BT4.0 SMW6 #01209

Описание:

Iwown i5+ е многофункционална умна гривна, лесна и удобна за работа с прост интерфейс и специално разработено мобилно приложение за вашият смартфон, с което да управлявате по лесно гривната. Съвместима е с iOS 7 или по висока версия и Android 4.4 или по висока версия. За да промените интерфейсът е нужно само да завъртите китката си или да докоснете дисплейат.

Синхронизация на данните с мобилен телефон:

Когато свържете гривната със смарт телефон посредством Bluetooth, тя автоматично ще се синхронизира с устройството. Синхронизацията включва брой извървяни стъпки, изгорени калории, изминато разстояние. Може да проверите дали синхронизацията е преминала успешно през приложението. Първоначалната синхронизация отнема 1-2 минути. Синхронизирането на данните може да се направи и ръчно чрез натискане на refresh бутона в приложението.

Спортни функции:

Iwown i5+ е изключително подходяща за спортуващи и хора с активен начин на живот. Гривната е чудесна за проследяване на постигнатите спортни резултати, чрез функциите си за измерване на изгорени калории, изминато разстояние, брой стъпки, скорост на движение, време.

Функция за контрол на съня:

Гривната ви позволява да следите времето и качеството на съня си. Ако спите всеки ден по едно и също време гривната ще разбере това, ще ви напомня кога е време за лягане и ще ви буди с вибрация ако се успите.

Дистанционно управление на камерата на вашият смартфон:

Може да контролирате камерата на вашият спартфон през гривната. Така можете да направите снимка от разстояние, без да докосвате телефонът си.

Известяване при обаждане или SMS:

Iwown i5+ има функция с която ви известява когато постъпи входящо обаждане или получите SMS.Така може да проверите кой ви търси без дори да изваждате телефона от джоба си. Гривната ще ви извести и ако някое от приложенията на вашият телефон изпрати нотификация. Забележка: тази функция може да визуализира само обаждания и SMS-и на английски и китайски, други езици не се поддържат.

Сигнал при заседнал живот:

Много хора прекарват голяма част от деня си седейки на работа или в къщи, което води до физическо претоварване. За това в тази гривна е вградена опция за известяване при прекалено заседнал живот. За да активирате функцията въведете работното си време в приложението, когато то свърши гривната автоматично ще ви напомни, че е време да се раздвижите и да сложите край на заседналия живот.

Функция “Намери телефона ми”:

Може да активирате функция, благодарение на която телефонът ви ще започне да звъни и вибрира, в моментът в който, разстоянието между гривната и смартфонът ви достигне предварително зададена граница. Това е изключително полезно за хора които често си губят или забравят телефона на различни места.

IP67 сертифицирана:

Гривната е IP65 сертифицирано, което и гарантира пълна защита от прах и мръсотия и защита от потапяне във вода с дълбочина до 1 метър за не повече от 30 минути. За това няма защо да се притеснявате да я използвате докато спортувате, в планината, на плажа, под душа или в басейнът.

Важно: При потапяне във вода с дълбочина над 1 метър и за повече от 30 минути може да настъпи проникване. Не използвайте гривнатапри гмуркане на дълбочина над 1 метър!

Технически характеристики:

 • Производител: mesuvida;
 • Модел: Iwown i5+;
 • Цветове: червено, черно, синьо;
 • Поддържани езици: Английски, Руски, Испански, Италиански, Немски;
 • Свързаност: Bluetooth 4.0;
 • Дисплей: 0.91 inch OLED сензорен дисплей, показва до 32 символа;
 • Батерия: 75 mAh, литиево полимерна;
 • Време в режим на готовност: до 6 дни.

В опаковката ще откриете:

 • 1 бр. Мултифункционална смарт гривна Iwown i5+;
 • 1 бр. Указание за експлоатация (на английски и китайски език);
 • 12 месеца гаранция.
Смарт-гривната I5 Plus приема с лекота екстрема
Ревю на фитнес-гривната Mifone
2018-07-09

Защото е много добър и искам да ми брой крачките

  2018-05-03

  Хубав продукт

   2018-03-16

   по препоръка от приятели

    2018-01-02

    Избрах да пазарувам от 4sales.bg, защото предлагате 12месеца гаранция и връщане на продукта до 15 дена.

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

     Други потребители избраха също Всички Смарт часовници и гривни

     Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

     Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.