Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Милениал шик 1 чанта Maidini

109,00 лв

Купи на кредит

Милениал шик 1 чанта Maidini #01687

Милениал шик с красива чанта от Maidini

Дамските чанти имат силата на невидим щит, който кара една жена да се чувства специална, желана и забелязвана. Тези аксесоари са сред на-желаните подаръци и разтапят и най-разгневеното дамско сърце. Моделът, който ви представяме е универсален както за деня, така и за вечерта. Предлага се в богата палитра от цветове, които ще допаднат на жени с традиционен вкус, но и на тези, които предпочитат по-ярките и необичайни нюанси.

Направено с мисъл за всяка минута от деня

Изделието, което идва от дизайнерските маси на един от най-утвърдените китайски производители „Maidini“ е решено в класическата елегантна трапецовидна форма. Това е идеалният силует, подхождащ както на строг делови костюм, така и на по-свободно облекло, а благодарение на подвижната дълга дръжка лесно се превръща и в точното допълнение към красива вечерна рокля.

Новаторският подход на компанията е в детайлите. Обикновено този тип чанти се изработват с голям вътрешен джоб и малък, затварящ се с цип, дискретно поставен от задната външна страна. Смелото решение на дизайнерите е да сложат още един такъв джоб с цип, но отпред. Така той изпълнява двойна функция – място за съхраняване на вещи и красив детайл от силуета на продукта. Вътрешността е решена в минималистичен стил – с идеята да бъде осигурено възможно най-много място за необходимите принадлежности. Размерът е подходящ за папки, книги, таблети, мини-ноутбук и други предмети във формат А4. Има място и за козметични продукти, портфейл и други. За повече удобство при съхранението на дребни предмети от двете страни на подплатата са разположени и три допълни джоба. Два отворени, в които например може да поставят мобилен телефон, червило и други вещи, необходими да се достигнат само с едно лесно движение. Третият – дискретно затварящ се с цип е идеалното решение за малките женски тайни, които е необходимо да се държат далеч от любопитни очи.

Идейно е решението и за двете дръжки - вместо стандартната лентова форма, те са изработени в красива плитка, още един аспект от новаторския дух на производителите.

Десен на крокодилска кожа

Моделът е направен от актуалната в последните години изкуствена еко-кожа, която все повече се утвърждава като надежден материал, щадящ природата и лесен за обработка и поддръжка. В случая, е избран десен, имитиращ крокодилска кожа с допълнителна „лачена“ обработка. Така изделието придобива луксозен шик и блясък, който впечатлява с всяка поява. Производителите препоръчват избягването на силни препарати за поддръжка, често влажен парцал е достатъчен за почистване и освежаване.

Седем цвята разнообразие

Насочен към най-широка потребителска аудитория, продуктът се стреми да отговори на различни вкусове. Не разочарова и в цветово отношение. За дамите с класически предпочитания присъстват универсалните багри на черното, бялото и бежавото. Те отлично се съчетават с всякакви тоалети.

Дамите, които държат освен на функционалността, но и на яркото впечатление, ще се спрат вероятно на някой от другите нюанси. Особено отличително е аква-марин синьото, създаващ усещането за летен полъх във всеки един сезон от годината. Има още и индиго синьо, както и две разцветки на червеното – бургунди и рубин.

Технически характеристики:

  • Модел: делова чанта с две дръжки и допълнителна трета;
  • Марка: Maidini;
  • Размери: 32/25/12 (дължина на основата/височина/широчина);
  • Цветове: черно, бяло, бежаво, бургунди, рубинено, аква-марин, индиго.

В опаковката:

  • 1 брой в цвят по избор.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Чанти дамски

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.