Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Уред за събиране, почистване на косми от домашни любимци STICKY BUDDY TV60

10,90 лв

15,00 лв

-27%

-4,10 лв

Уред за събиране, почистване на косми от домашни любимци STICKY BUDDY TV60 #01146

Особености

Натрупването на мръсотия, косми и боклуци е задължително във всеки дом, а за да ги премахнете качествено и без много усилия ви представяме STICKY BUDDY.

Описание

Това е иновативна четка, която ще бъде ваш верен помощник, когато искате жилището ви да заблести. Продуктът се състои от лепкащи меки ролки, които събират косми от домашните любимци, трохи и всякакви боклуци, които се полепват по нея и оставят пода ви чист. Можете да почиствате всякакви материи, като различни дамаски за под, дрехи от коприна, памук, мебели с кожено покритие и др.

Приложение

Лесната му употреба ще ви накара да използвате уреда вместо метла, прахосмукачка или други почистващи уреди. Използването му защитава всякакви повърхности, като само отлепва от тях натрупаната мръсотия. А почистването на изделието е още по-бързо и не отнема време. Измива се с течаща вода и след като изсъхне, отново е готово за употреба. Материалът, от който е направен не се захабява с времето, което ви гарантира дългото му използване.

Направете дома си красив, чист и достатъчно хигиенизиран, че да не се притеснявате къде сядате и какво пипате. Домашните любимци са истинско щастие за стопаните си, а липсата на косми ще създаде уютна атмосфера, в която вие и вашето семейство да се чувствате приятно.

Технически характеристики

 • Цвят: синьо и жълто;
 • Материал: висококачествена пластмаса и силикон;
 • Размер на артикула: 38.1 см х 15.24 см х 7.62 см;
 • Тегло на артикула: 0.250 кг.

Какво ще намерите в опаковката

 • Голяма приставка за подове и мебели;
 • Малка приставка за дрехи;
 • Техническо ръководство;
 • Гаранция: 12 месеца.
Препоръчваме ви също:
2022-03-09

Много са хубави

  2019-07-17

  За кучета става много бързо се задръства и трябва да се мие. Обаче зъбите изваждат невидими косми, само затова си заслужава

   2017-05-23

   Дрехите ми винаги се олепват с мъхчето особено палтото ми. Купих си този уред главно, за да почиствам дрехите си с него. След това устранових, че перфектно почиства и килими. Почистването става много бързо и лесно.

    2017-05-14

    Изключително мултифункционален и удобен уред. С него почиствам дрехите, килимите и мебелите. Перфектно почиства след кучето, а преди това беше много трудно.

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

     Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

     Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.