Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Уред за събиране на косми от домашни любимци, за пералня и сушилня TV801

4,50 лв

Уред за събиране на косми от домашни любимци, за пералня и сушилня TV801 #07037

Oписание:

Представяме ви полепващата четка с форма на лапичка, която ще улови всеки косъм попаднал върху дрехите ви. Със сигурност всеки, който има домашен любимец обича да го гали и да си играе с него. Но полепващите косми по дрехите са проблем, при почти всяко едно животинче. Този продукт ще ви даде страхотно решение на този проблем, само за няколко секунди. Благодарение на изработката си, сега всяко косъмче ще залепне по продукта, без много усилия. Само го сложете в пералнята с дрехите си и ще полепнат всички косъмчета. Може да се използва и самостоятелно. Продуктът пристига при вас в пакет от една лапичка. Решете вашия проблем с досадното дърпане на всяко косъмче, бързо и лесно!

Особености:

Продуктът е малък и гъвкав.Той е малък и компактен, като може да се съхранва навсякъде. Теглото на едната джаджа е едва 55 гр. Специално разработени за да издържат на висока температура, те са надеждни и за повече от 1 употреба. Продуктът ще издържи многократна употреба. Автоматично полепването на косъмчета за него се дължи на изработката му. FurZapper премахва козината на домашния любимец от дрехите ви, докато перете и подсушате дрехите си. Може да премахне остатъци по блузи, якета, палта, спално бельо. Разработен модел, така че премахне косъмчетата всякакъв вид тъкан. Работи както в пералня, така и сушилня. Моделите са разработени, така че запазват целостта и цвета на дрехите. Използва се лесно и бързо. Което ви спестява излишно губене на време и пести вашата енергия.

Дизайн:

Напълно разработен продукт, изграден от безвредни материали. Съчетание от различни елементи, които правят продукт безопасен за използване и върху детски дрехи. Напълно подходяща форма за неговата употреба. Модела са с форма на кучешка лапичка. Той е в зелен и жълт дизайн. Пристига опакован. Сложете джаджата в пералнята и сушилнята с дрехи. Изчакайте устройството да спре, и премахнете събраните косъмчетата, които са полепнали по лапичките. Наслаждавайте се на чисти дрехи, без полепнали косми от животни.

Технически характеристики:

 • Тип продукт: Лапички за полепване на косъмчета;
 • Предназначение: Перални, сушилни;
 • Марка: FurZapper;
 • Форма: Лапичка;
 • Цвят: Зелен и жълт;
 • Размери на продукта: 7 * 0.7 см;
 • Тегло: 55 гр;

Какво ще намерите в опаковката:

 • Джаджа за полепване на косъмчетата от домашни любимци - 1 бр;
 • Транспортна опаковка.
2022-06-21

Лесно се пазарува

  2022-05-31

  Само тук има този продукт

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.