Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Иновативна четка за почистване на косми FurWizard TV319

17,80 лв

Иновативна четка за почистване на косми FurWizard TV319 #03464

ОСОБЕНОСТИ

Почистването на косми и власинки от меката мебел и дрехите е трудно занимание и невинаги резултатите са това, което очакваме. Причината е в липсата на подходящ уред за целта. Затова Ви препоръчваме една иновативната  четка за почистване FurWizard. Тази преносима четка за почистване на косми и власинки от домашни кучета, котки и други любимци използва специална повърхност за многократна употреба, която ще ви помогне да поддържате вашите мебели, кола и дрехи, чисти без косми по тях.Четката за премахване на косми и власинки от домашни любимци има максимално голяма повърхност и може да се използва двустранно. По този начин се ​​почистват два пъти по – големи повърхности, за минимално време.Четката се използва изключително лесно, не е необходимо да се прилага силен физически натиск.

ОПИСАНИЕ

Тя е изключително удобна и лесна за употреба. Бързо ще почистите дрехите и мебелите, без усилия. Просто прокарайте четката по желаната повърхност. Четката за премахване на косми от домашни любимци, има основа за самопочистване - само едно потапяне във вода и двете и страни се почистват веднага.Тайната на четката за премахване на косми и власинки от домашни любимци се крие в хилядите микро четка, които действат като пръсти, грабващи всяко парче козина или косми.В комплекта е включена безплатна мини четка, която е идеална за бързи почиствания в движение. Може да се използва за цялостно почистване на всякакъв вид плат. Превъзходно средство за отстраняване на мъх, пърхот и прах. Премахва космите за домашни любимци от ризи, панталони, пуловери и др. Лесно се почиства.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Четката разполага от двете страни със специална повърхност, която ефективно улавя косми и власинки. Не е необходимо да я миете или почиствате с вода. Тя има контейнер, в който се поставя и след това се издърпва. А всичките полепнали косми и власинки остават вътре.  

  1. Внимателно изчеткайте повърхностите, от които искате да премахнете козината, косата и власината на домашните любимци. Следвайте стрелката, когато четкате. Четката може да ги улавя от двете страни.
  2. Когато четката е напълно покрита с косми, коса , власинки, потопете я в контейнера. Когато извадите четката, тя ще бъде чиста и готова да почисти останалата козина.
  3. Когато контейнера е пълен, просто свалете капачката и изпразнете съдържанието в кошче.

ДИЗАЙН

Голямата четка за почистване на косми е изработена от здрав материал. Тя е в бяло и синьо. В комплекта има и малка преносима четка. Тя е от същия материал и в същите цветове.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размер:

  • Голяма: 33 см * 7 см;
  • Малка: 14 см * 5.5 см.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ  В ОПАКОВКАТА

  • Иновативна четка за почистване на косми FurWizard.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.