Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Инструмент за грижа за козината на домашни любимци - Knot Out Pet TV464

18,20 лв

Инструмент за грижа за козината на домашни любимци - Knot Out Pet TV464 #05560

Описание:

Един от най-продавани продукти за грижа за вашия любимец- електрически гребен. Малкият и удобен гребен освен, че ще ви отърве от нежеланите косми, прави масаж на вашия домашен любимец и помага при смяната на козината на животното. Премахва незабавно възли и сплитане! Без болка или стрес за животното! Вашият домашен любимец се нуждае от редовни грижи, но понякога просто времето не ви достига! Традиционните гребени и инструменти за подстригване могат да стресират и наранят вашия домашен любимец, а професионалните фризьори са много скъпи! Но сега може да имате електрическия гребен, у дома с пълна гама инструменти за грижа за домашни любимци, които премахват възлите с натискане на един единствен бутон.

Особености:

Тайната е в малък скрит нож, който моментално премахва възли за по-бърза и лесна поддръжка! Уредът също е супер безопасен, дори ако вашият домашен любимец се движи. Предпазните съоръжения предотвратяват контакта на ножа с кожата! Сега можете да поддържате чист външен вид без борба или стрес! Безопасните зъбни колела предпазват остриета от контакт с кожата. По-бърза, по-лесна поддръжка и по-добро изживяване за вас и вашия домашен любимец. Страхотно за всички котки и кучета с дълги козини! Електрически гребен на Knot Out, чиито въртящи се остриета сигурно премахват всички заплитания прави и масаж на кожата на вашия домашен любимец! Така, всяко подстригване и разресване на козината, няма да се превръща в нежелана процедура за вас и животното, а в приятно занимание, с което ще се забавлявате. Разбира се, приспособлението оставя козината на вашия домашен любимец чиста и гладка! Гребенът е подходящ за кучета, котки и други дълго космести животни! 100% сигурна гаранция, удобно и компактно, подходящо за малки и големи животни, бързо, чисто и удобно.

Дизайн:

Knot Out се захранва от 2 малки батерии (AAA +) и се активира чрез натискане на бутон върху кутията. Между зъбите на гребена са вградени въртящи се дискове, които леко разплитат възлите, преминаващи през тях и така падат заплитанията. Електрическата четка за коса еднакво ефективно се справя с разресването на козината, както на кучета, така и на котки.

Технически характеристики:

  • Тегло - 450 грама;
  • Дължина на продукта: 21,5 см;
  • Захранва се с батерия (Изискват 4 батерии AAA не са включени);
  • Изработен от пластмаса и гума;
  • Изработен от качествени и хипоалергенни материали.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 брой електрически гребен за домашни любимци;
  • 1 брой опаковка за съхранение.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.