Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Magic miracle socks Еластични компресионни чорапи TV216

5,90 лв

Magic miracle socks Еластични компресионни чорапи TV216 #03355

ОСОБЕНОСТИ

Еластичните компресионни чорапи Magic miracle socks са подходящи за профилактика и лечение на разширени вени, както и за облекчение на отоци от продължително стоене или седене. Идеални са за дълги туристически преходи. Препоръчителни са за хора, които водят заседнал начин на живот и които не раздвижват достатъчно краката си.

ОПИСАНИЕ

Magic socks осигуряват прецизна степен на компресия. Те прилягат удобно в областта на глезените. Намаляват постепенно напрежението нагоре по краката. Компресионните чорапи подобряват кръвообращението и намаляват отока в областта на бедрата и прасците.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

За максимален ефект, при употребата на чорапите при наличие на разширени вени, трябва да спазвате следните правила: чорапите се обуват сутрин веднага след ставане, свалят се непосредствено преди лягане. Подходящи са за машинно пране. Сушете ги на проветриви места, далеч от пряка слънчева светлина. Препоръчително е да перете и използвате чорапите всеки ден.

ДИЗАЙН

Чорапите са черни на цвят. Подходящи са за многократна употреба. Изключително здрави са. Изработени са от материя, в чийто състав има 92% полиамид и 8% ликра.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Размер: от номер 37 до номер 42.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

  • Еластични компресионни чорапи Magic miracle socks.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.