Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Летяща играчка супер герой Captain America

31,90 лв

Летяща играчка супер герой Captain America #04897

Особености:

Любимите на много деца (и възрастни) герои от поредицата «Отмъстителите» станаха идеален образ за създаването на много играчки. Смелият, безстрашен и летящ Капитан Америка гарантирано ще зарадва както децата, така и техните родители.

Как функционира?

Тази играчка има уникален принцип на действие. Летящият капитан Америка се издига нагоре когато под него се поднесе ръка или някакъв предмет. Капитан Америка – хеликоптер има вграден инфрачервен датчик в краката си, който му позволява да реагира на обкръжаващите го предмети. Съвременните деца рядко могат да бъдат удивени с играчка, но този необикновен летящ герой за дълго ще задържи тяхното внимание. Ако играчката е напълно разредена, включете USB кабела (време за зареждане 25-30 мин.) След като се зареди включете „капитана“ от копчето ON/OFF в положение ON, намиращо се на гърба му. Когато перките се завъртят просто пуснете играчката да лети. Капитан Америка ще полети нагоре, после ще започне да се снижава. Поднесете под него ръка или предмет и той отново ще се издигне нагоре.

Дизайн:

Високо технологична играчка с 2 мощни перки и жироскопни стабилизатори, вградена батерия и сензор за управление с ръка отдолу. Играчката лети вертикално, издига се и започва бавно да се спуска и при поставянето на ръка - 30-40 сантиматра под него, той я засича и започва да се издига. Малко след това започва да се спуска търсейки дистанцията от 30-40 см и следвайки ръката. По този начин полетът му се контролира изключително лесно. Перките са еластично огъващи се, издържат на удари и съприкосновения. Ако сензорът блокира при претоварване, летящата играчка се рестартира и играта започва наново.

Технически характеристики:

  • Материал пластмаса;
  • Картонена кутия подходяща за подарък;
  • Размери на кутията – 29 х 20 х 6см;
  • Височина на играчката - 21 см;
  • Подходяща за деца над 10 години!
  • Просто управление.
  • Максимално време на полет около 10 минути.
  • Удобно зареждане. Може да се зарежда от всеки USB порт. Играчката е изработена от здрава пластмаса, която го предпазва от счупване при падане и удари.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х летящ капитан Америка, кабел за зареждане и вградена акумулаторна батерия;
  • 1 х Картонена кутия подходяща за подарък.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.