Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрически велосипед с мощност 350W и двойна седалка MOTOR4

1 699,00 лв

1 799,00 лв

-6%

-100,00 лв

Купи на кредит

Електрически велосипед с мощност 350W и двойна седалка MOTOR4 #06305

Описание:

Всички хора знаят какъв е трафика на забързания голям град, чакайки по-големите опашки на светофарите, за да отидат на работа, придвижването в голям град е трудно, ето защо нашето предложение е идеално за вас. Електрическия велосипед с мощност 350W и двойна седалка е вашето ново бижу, с него със сигурност няма да изпитвате дискомфорт. Вземете още сега, решете всички ваши проблеми и неволи с трафика.

Особености:

Този мотор може да се използва в натоварените градски услови, тъй като ще избягвате всякакви задръствания и други условия. Може също така да се насладите на една много приятна разходка в парка и да вземете с вас и някой спътник. Мотора е с красив външен вид, имате на разположение аларма против кражба, тя изпуска капки след изключване на захранването два пъти, двигателя на задното колело не може да се върти след заключване и родителите ви вече не трябва да се притесняват, че колелото ви може да бъде откраднато. Спирачната мощност на велосипеда е с технология на електромагнитната спирачна система EBS. Може да спирате бавно, колкото искате, с предни и задни барабанни спирачки и мощност, бързо спиране, лесно и правилно за вълнуващите моменти. Издръжлив директен заряд, иновативна технология използваща режим на три степенно зареждане, зарядния ток е ограничен на първи етап, високо напрежение на втори етап и ниското постоянно напрежение на трети етап. Автоматично изключване след зареждане. Не се притеснявайте от повреда на батерията, ако продължим да я зареждаме. Модела е с нисковъглеродна защита на околната среда, което е страхотно за опазване на околната среда. С него се пътува бързо, лесно и удобно, няма да имате проблем след закупуването му защото разполагате със безпроблемни след-продажбени услуги и супер дълъг експлоатационен период. Има силен двигател 48V-350W с който много лесен ще се изкачвате нагоре, голяма сила, мощност, бавен старт, бърза скорост, дълга издръжливост, скорост до около 33 км/ч (повлияни от пътните условия, натоварване и други условия). Chaowei Tianneng 48V12A има оловно-киселинна батерия с гарантиран живот от 15 месеца от фабричната дата, силна изходна мощност и голям пробег. След зареждане на батерията от порядъка на 5 до 10 пъти мощността и се увеличава и има възможност да се достига до около 50 км, разбира се всичко това много зависи от температура, пътни условия, товар и др. Този модел е с фиксирани педали за предвижване и батерията не може да се сваля.

Дизайн:

Дизайна на модела е много иновативен, интересен и в същото време многофункционален. Удобното кормило за управление разполага и с оборотомер, чрез който ще следите с каква скорост се движите. На самото кормило има и разположени спирачки, които са много здрави и със сигурност ще се чувствате в безопасност. Има две малки гуми, които в никакъв случай не са за подценяване, а са и снабдени с калници, за да ви предпазят от мръсотия. Удобно поставената кошница отпред ще е ваш незаменим помощник, докато се придвижвате може да съхранявате вашата чанта или покупките от пазара. Разполага с двойна седалка, една стандартна с малко по-голяма височина и една по-дълга. С тези две удобни седалки може да си возите и някой отзад. Може да се придвижвате както с въртене на педали, така и да се остави автоматично да се придвижва, а стойката за крака със сигурност ще ваша голяма утеха за уморените ви крака. С поставената удобна степенка, ще може да съхранявате без проблем колелото.

Поддръжка:

Поддръжката на електрическия велосипед. За да поддържате електрическия си велосипед в най-добро състояние, моля поддържайте редовно него и неговите части. Поддържайте нормално състояние на налягане на предната и задната гума. Проверка на закрепващите части на колелото, гайки, болтчета и други. След като се движите за известно време, проверете дали напрежението на проводниците на предно и задно колело е нормално. Ако има шум или скърцане, моля коригирайте навреме. Рамката и другите части са изработени от високо въглеродна стомана и алуминиева сплав, моля не блъскайте и пазете чиста. Батерията, моторът, контролерът и другите части са без поддръжка по време на гаранционния период. Моля не разглобявайте сами, ако имате проблем се свържете с нас. Не разглобявайте сами, а занесете на оторизиран сервиз. Категорично е забранено да почиствате със силна струя вода или чешмяна вода, за да избегнете инциденти причинени от мокри части и електропроводи. Следните части трябва редовно да се смазват за поддръжка: вериги, маховици, задни ребра, спирачни кабели, фронтове, стелажи за паркиране и др. Цикъла на поддръжка: Най-добре е да се извършва ежемесечна поддръжка с всяко смазочно масло и затягане на винтовете на ключовите части на тялото.

Технически спецификации:

 • Мощност на двигателя: 350W;
 • Chaowei Tianneng 48V12A оловно-киселинна батерия;
 • Максимална скорост: до 33 км/ч;
 • Размери:
 • Размер на гумите: 16 (инча);
 • Тип двигател: Безчетков;
 • Приложимо напрежение: 48V;
 • Цвят: черен, червен, бял, розов и син;
 • Единично тегло: 35,0 кг;
 • Материал: високо въглеродна стомана и алуминиева сплав;
 • Фиксирана батерия;
 • Стил: многофункционален;
 • Двойна седалка;
 • Зарядно устройство;
 • Пробег на велосипеда с едно зареждане 50 км;
 • Не се нуждае от регистрация в КАТ.

Какво ще намерите в опаковката'

 • 1 брой Електрически велосипед с мощност 350W;
 • Зарядно устройство с EU стандарт;
 • Инструкции за употреба;
 • Транспортна опаковка;
 • Гаранция: 12 месеца.
2020-10-10

Уникална е прапаретката тази сутрин я тествани баир доста стръмен изстреля ме като коркова тапа не усетих как стигнах до вкъщи :)

  2020-10-09

  :) прапаретката е добра :) днес я тествах по нанадолнище и равен отчастак докато отивах на работа утре ще я тествам и в стръмен отчастак :) надявам се да ме изкачи и от това да остана доволен

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.