Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрически скутер Unicycle Bluetooth с интелигентен жироскопен механизъм

499,00 лв

Купи на кредит

Електрически скутер Unicycle Bluetooth с интелигентен жироскопен механизъм #00796

Жироскопен моноцикъл скутер Unicycle с блутуут

От започването на продажбите най-честите въпроси на клиенти са – „Не е ли много трудно за каране?“ и „Няма ли да се пребия, ако разчитам само на краката си за управление?“. В опит да ни улесни производителят пусна модел, който стои по средата между ховърбордовете и скутерите с дръжка. Да го пробваме....

Дизайнът е стандартният за гамата, с дръжка за пренасяне и уголемени степенки. Приятно оцветен е в синьо металик. Добавени са светлини отпред и отзад за нощно каране и дълго алуминиево рамо с Т-образна опора за ръцете. Използвана е гума с нов протектор, идеален за градски условия. Новите по-компактни батерии са направили силуета му по-тесен. Освен това е и по-лек.

Първите варианти ползваха лента от плат, която държиш в ръка. Опората за ръце е голяма крачка напред. Дава ви допълнителна увереност при каране, особено при рязка смяна на посоката. Натоварването и умората са значително по-малки. Потеглянето и спирането сега се правят, без да е необходимо да се навеждаш всеки път. Разбира се по желание може да я свалите, когато решите. Изцяло нова е и електрониката, настроена е за комфорт. Изчезнало е характерното „придърпване“ на защитите за прекален наклон и превишаване на скоростта.  Гумата отлично поема неравностите.  Добавена е Блутуут озвучителна система. Еднакво лесна е за ползване както за разговори, така и за слушане на музика, тя се сдвоява лесно с всички телефони и таблети.

Относно практическата приложимост на моноцикъла можем да заключим – удивително лесно се вписва в градската джунгла. Евтин за придобиване, без необходимост от скъпи курсове за обучение и скромен в разхода на енергия. При къси маршрути ( до 2-3 км.) можете спокойно да минете с едно зареждане седмично. А дори да свърши токът, пренасянето му е детска игра в сравнение на бутането на кола, останала без бензин. Не ви трябват гараж и паркинг. Освен това е лесен за поддръжка благодарение на малкото на брой части. Идеален както за начинаещи, така и за напреднали!

Основни функции и характеристики

 • Мощен двигател – 250 вата осигуряват тиха работа и динамична езда;
 • Батерия – Литиево Йонна, произведена от Самсунг с живот над 3000 зареждания;
 • Зареждане на батерията от 220 волта;
 • Усъвършенстван интелигентен жироскопен механизъм – 4-то поколение, реагира светкавично на всяка команда;
 • Максимална скорост – 10-15 км/ч;
 • Преодоляем наклон – до 40% ( 18 градуса);
 • Пробег – до 25 км;
 • Размер - 470*250*570 мм;
 • Тегло – 11 килограма;
 • Полезен товар – до 100 килограма.
2017-04-20

Купих този скутер на дъщеря ми. Първоначално много се притеснявах да не падне, но като се качи, го управляваше с такава лекота, все едно цял живот това е правила. Много сме доволни, благодарим ви!

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.