Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрически скутер Segway XINLIAN Land cruiser над 3000 зареждания 15 инча гуми

2 500,00 лв

Купи на кредит

Електрически скутер Segway XINLIAN Land cruiser над 3000 зареждания 15 инча гуми

Особености

Виждаме ги все по-често в града и по курортите. Малки двуколесни машини, плъзгащи се безшумно из трафика, управлявани от малки и големи.  Днес се срещаме с  усъвършенствания голям модел на XINLIANG.

Монтажът е елементарен и се извършва за броени минути. Находчиво решение е блокът с батерии, който лесно се демонтира. Това би намалило разходите при евентуална смяна.

Формата на лоста за управление с  характерен наклон отгоре дава свобода и не уморява ръцете, а разположените в него диоди освен за красота служат за допълнителна безопасност при каране вечер. Отдолу са бутонът за включване и буксата за зареждане. Големият осветен LCD дисплей дава информация за скоростта, работната температура на батерията, нейния заряд и изминатото разстояние.  Широките гумирани степенки осигуряват достатъчно място за краката. Калниците предпазват управляващия от камъчета и пръски вода. Има и сгъваема пета, фиксираща скутера изправен, когато не се използва. Светлини отпред и отзад, мигачи и задължителната за този клас звукова сигнализация за движение назад допълват списъка с помощниците ви. Разполагате и с удобно дистанционно управление.

Всеки път е едно и също – подхождаш с известно страхопочитание към първото возене. Но едва стъпил на платформата, усещаш как всичко оживява. Ниският център на тежестта и широките протектори на гумите за секунди те карат да забравиш всички страхове. Малките фуги и дупки по пътя не са препятствие.  В сравнение с малките модели се кара много по  – лесно и плавно изписва завоите. Отличен компромис между мощност и стабилност е електронната защита, предпазваща ви от падане при надвишаване на ъгъла на наклон и максималната скорост. Тя се намесва ненатрапчиво и бди за сигурността ви.

Няколкото думи за финал на теста? „Сухоземният крайцер“ надмина всичките ни очаквания. Това не е евтино копие на SEGWAY, а отлично оборудван и много качествено сглобен продукт. Най – добре го описват думите под дисплея: “Миролюбив/Мощен/Позитивен/Приятен“.

Основни функции и характеристики

 • Мощни двигатели – два броя безчеткови  по 350 вата;
 • Батерия – Литиево Йонна, 60 волта, 8.8 Ач с живот над 3000 зареждания;
 • Зареждане на батерията от 220 волта;
 • Гуми – 15 инча с ковани джанти и с вентили за помпане;
 • Усъвършенстван двоен жироскопен механизъм – позволява прецизни маневри и нулев радиус на завой(върти се около оста си);
 • Максимална скорост – 18 - 22 км/ч;
 • Преодоляем наклон – до 50% ( 22.5 градуса);
 • Пробег – до 40 км или до 3 часа езда;
 • Зареждане – < 6 часа;
 • Размер - 1300*600*390 mm;
 • Тегло – 23 килограма;
 • Полезен товар – до 150 килограма.
2017-05-26

Откакто имам този скутер, изцяло захвърлих колата. Ходя със скутера навсякъде. Много е удобно и приятно.

  2017-05-15

  За рождения ден на детето всички роднини събрахме пари заедно, за да му купим този невероятен електрически скутер. Ходи навсякъде с него дори и на училище. Откакто го има, излиза много повече, отколкото преди.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Други потребители избраха също Всички Електрически скутери

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.