Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрически скутер Segway XINLIAN Land cruiser над 3000 зареждания 15 инча гуми #00287

Особености

Виждаме ги все по-често в града и по курортите. Малки двуколесни машини, плъзгащи се безшумно из трафика, управлявани от малки и големи.  Днес се срещаме с  усъвършенствания голям модел на XINLIANG.

Монтажът е елементарен и се извършва за броени минути. Находчиво решение е блокът с батерии, който лесно се демонтира. Това би намалило разходите при евентуална смяна.

Формата на лоста за управление с  характерен наклон отгоре дава свобода и не уморява ръцете, а разположените в него диоди освен за красота служат за допълнителна безопасност при каране вечер. Отдолу са бутонът за включване и буксата за зареждане. Големият осветен LCD дисплей дава информация за скоростта, работната температура на батерията, нейния заряд и изминатото разстояние.  Широките гумирани степенки осигуряват достатъчно място за краката. Калниците предпазват управляващия от камъчета и пръски вода. Има и сгъваема пета, фиксираща скутера изправен, когато не се използва. Светлини отпред и отзад, мигачи и задължителната за този клас звукова сигнализация за движение назад допълват списъка с помощниците ви. Разполагате и с удобно дистанционно управление.

Всеки път е едно и също – подхождаш с известно страхопочитание към първото возене. Но едва стъпил на платформата, усещаш как всичко оживява. Ниският център на тежестта и широките протектори на гумите за секунди те карат да забравиш всички страхове. Малките фуги и дупки по пътя не са препятствие.  В сравнение с малките модели се кара много по  – лесно и плавно изписва завоите. Отличен компромис между мощност и стабилност е електронната защита, предпазваща ви от падане при надвишаване на ъгъла на наклон и максималната скорост. Тя се намесва ненатрапчиво и бди за сигурността ви.

Няколкото думи за финал на теста? „Сухоземният крайцер“ надмина всичките ни очаквания. Това не е евтино копие на SEGWAY, а отлично оборудван и много качествено сглобен продукт. Най – добре го описват думите под дисплея: “Миролюбив/Мощен/Позитивен/Приятен“.

Основни функции и характеристики

 • Мощни двигатели – два броя безчеткови  по 350 вата;
 • Батерия – Литиево Йонна, 60 волта, 8.8 Ач с живот над 3000 зареждания;
 • Зареждане на батерията от 220 волта;
 • Гуми – 15 инча с ковани джанти и с вентили за помпане;
 • Усъвършенстван двоен жироскопен механизъм – позволява прецизни маневри и нулев радиус на завой(върти се около оста си);
 • Максимална скорост – 18 - 22 км/ч;
 • Преодоляем наклон – до 50% ( 22.5 градуса);
 • Пробег – до 40 км или до 3 часа езда;
 • Зареждане – < 6 часа;
 • Размер - 1300*600*390 mm;
 • Тегло – 23 килограма;
 • Полезен товар – до 150 килограма.
2017-05-26

Откакто имам този скутер, изцяло захвърлих колата. Ходя със скутера навсякъде. Много е удобно и приятно.

  2017-05-15

  За рождения ден на детето всички роднини събрахме пари заедно, за да му купим този невероятен електрически скутер. Ходи навсякъде с него дори и на училище. Откакто го има, излиза много повече, отколкото преди.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.