Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрически скутер самобалансиращ преносим с летиево йонна батерия

469,00 лв

639,00 лв

-27%

-170,00 лв

Купи на кредит

Електрически скутер самобалансиращ преносим с летиево йонна батерия #00277

Особености

Това е мечтата на всеки градски човек. Транспорт за един, лесно преносим и удивително икономичен. Пъргав и с достатъчно пробег за всекидневна употреба. Прогресът в батериите и електрониката ни дават продукта, който ви предлагаме днес. Едно истинско механично „летящо килимче“.

Дизайнът е минималистичен – здрав пластмасов корпус, гума с джанта и две сгъваеми опори за стъпалата. Материалите са устойчиви на надраскване. Отгоре се намират дръжката за носене, бутонът за включване, ЛЕД индикаторите за ниво на батерията и буксата за зареждане.

За началния етап на обучение е добре да се оставят помощните колела. Самото свикване с моноцикъла е малко изпитание за вестибуларния апарат – първите секунди непрекъснато ти се струва, че политаш напред или назад. Но минават не повече от 2-3 минути и се отпускаш, жироскопът се грижи за това. Наклон на тялото напред и потегляш, наклон назад и спираш.

Плъзгаш се из градския трафик под ококорените погледи на минувачите или се носиш сред алеите на някой парк. Ниският център на тежестта позволява резки завои, а напълно достатъчният за градски условия пътен просвет не се плаши от дупки и неравности.

Гумата с вентил за помпане осигурява комфортно возене. Електрониката следи непрекъснато ъгъла на наклон, заряда на батерията и скоростта, за да не се стигне до нежелано падане. Не сме имали проблеми с качването му в метрото или в градския транспорт – в сгънато положение има размерите на средноголяма раница. Максималната скорост и пробегът зависят и от теглото на каращия.

Относно зареждането е полезно да не се оставя напълно да се разреди акумулаторът и да се изключва от адаптора щом светне индикаторът в зелено на последния. Това позволява да се удължи жизненият цикъл.

Да обобщим нашия тест на Kobo. Модерен и достъпен, той решава успешно проблема за градската мобилност на цената на среден клас велосипед. Извървял пътя от джаджа за маниаци до напълно използваемо във всекидневието екологично средство за придвижване. Единственото му колело ни води по пътя напред, защо да не понесе и вас към ново и по-добро бъдеще?

Основни функции и характеристики

 • Мощен двигател – 375 вата осигуряват тиха работа и динамична езда;
 • Батерия – Литиево Йонна, произведена от Самсунг с живот над 3000 зареждания;
 • Зареждане на батерията на 220 волта;
 • Усъвършенстван интелигентен жироскопен механизъм – реагира светкавично на всяка команда;
 • Максимална скорост – 15-18 км/ч;
 • Преодоляем наклон – до 40% ( 18 градуса);
 • Пробег – до 30 км;
 • Размер - 470*250*570 мм;
 • Цвят: Бял. Черен, Хип-хоп, Огън;
 • Тегло – 12 килограма;
 • Полезен товар – до 120 килограма.
Електрически скутер самобалансиращ преносим с летиево йонна батерия 8 Електрически скутер самобалансиращ преносим с летиево йонна батерия 9 Електрически скутер самобалансиращ преносим с летиево йонна батерия 10 Електрически скутер самобалансиращ преносим с летиево йонна батерия 11 Електрически скутер самобалансиращ преносим с летиево йонна батерия 12 Електрически скутер самобалансиращ преносим с летиево йонна батерия 13 Електрически скутер самобалансиращ преносим с летиево йонна батерия 14 Електрически скутер самобалансиращ преносим с летиево йонна батерия 15 Електрически скутер самобалансиращ преносим с летиево йонна батерия 16 Електрически скутер самобалансиращ преносим с летиево йонна батерия 17 Електрически скутер самобалансиращ преносим с летиево йонна батерия 18
2021-02-27

Привет ! Имам машината от около 8 месеца , закупена с учебна цел . Голямото дете е на 46 години и тежи 110 килограма , малкото дете е на 9 и тежи 33 килограма. И двете деца му се нарадваха , перфектно за обучение и първа стъпка към по големи играчки ! Естествено има дребни забележки - в рамките на нормалното за тази цена .

  2017-05-25

  Този електрически скутер лесно ли се управлява? Мислите ли, че дете на 10 години ще се справи? Благодаря ви!

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.