Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Видеорегистратор тип огледало за кола AVI MPEG4 JPEG -12Mpx

99,00 лв

119,00 лв

-17%

-20,00 лв

Видеорегистратор тип огледало за кола AVI MPEG4 JPEG -12Mpx #00241

 • Разпродажба!

  Видеорегистратор огледало за кола + Карта памет Micro SD 16GB

  111,00 лв

  вместо за 118,00 лв

Особености

Този модел впечатлява и с възможностите си за видеозаснемане. Камерата е разположена в задния десен ъгъл и осигурява отлична видимост на пътното платно, благодарение на широкоъгълната оптика, изграждащата обектива и. Резолюцията с която снима е 1920х1080 и притежава характеристиката Full HD. В режим на заснемане на единични снимки, камерата работи с резолюция от 5 мегапиксела. Тези отлични възможности на камерата, се допълват и от системата за нощно снимане. Тя е изградена от няколко сензора за ниво на светлина, както и инфрачервени светодиоди. Така записът, заснет в тъмната част на денонощието, има отличен контраст и ясна картина. Файловият формат на видеото може да бъде AVI или MPEG4, което дава свобода за преглеждане на записите на различни монитори и плейър, като за целта има инсталирана HDMI връзка. Снимките се запаметяват във формат JPEG.

Освен забележително добрата камера и дизайн, този видеорегистратор , притежава повечето полезни функции на конкурентите си. Типичната за тези устройства, функция за продължаващ запис (Seamless Loop recording) е налична и при този модел.  Автоматичното включване на камерата при стартиране на автомобила или потегляне, както и изключване при продължителен престой, са налични функции при този модел. Освен възможността за заснемане на  качествената картина, камерата е снабдена  и със сензор за движение, благодарение на който се активира камерата при всяко движение на обект.

За продължителна резервна работа , без наличие на захранване, е инсталирана батерия с капацитет от 300mAh.

Микрофонът и високоговорителят допълват възможностите  обогатяват възможностите на този модел, като успоредно с видеозаснемането може да се записва и звук. С помощта на високоговорителя, този модел може да просвирва MP3 или MP4 файлове.

Много подходящо при този модел  е комбинирането му с камера за задно виждане. Той притежава AV порт и възможност за отлична визуализация на картината от камерата.

В заключение можем да кажем ,че освен с футуристичен дизайн, този модел ни „грабва“ с отличните си технически характеристики. Препоръчваме този модел на всеки, който иска да си осигури спокойствие на пътя, а също така обича естетическата завършеност на автомобилния интериор.

Основни функции

Seamless Loop recording – Функция, която се активира при запълване на капацитета на micro SD картата. Видеорегистраторът изтрива  най-стария запис от картата памет и записва снимащия се в момента. Използва се, за да не се налага прекъсване на снимането, при препълване на паметта.

G-sensor – Сензор, който се задейства при движение на автомобила. Използва се за автоматично включване на камерата, при потегляне на автомобила.

Сензорът се активира при евентуален сблъсък, като защитава видеозаписа от изтриване, при препълване на паметта.

Широкоъгълен обектив – Лещите изграждащи обектива на този модел, имат  голям събирателен ъгъл. С тази характеристика камерата заснема много голям периметър от картината, без неприятно изкривяване на образа.

Full HD – Характеристика на камерата и заснето от нея видео. Камерите с такива характеристики , заснемат видео с резолюция от 1920х1080 пиксела, която видеото се отличава със висока детайлност и ясна картина при голямо увеличение. Заснетото по тази технология, видеото може да се възпроизвежда от големи монитори и телевизори, без да се наблюдават изменения в картината.

Auto turn off/on – Това е функция, която включва и изключва автоматично видеорегистратора. Включва го при стартиране на двигателя и/или потегляне на автомобила. Изключва го при продължителен престой на автомобила на едно място и/или изключване на двигателя. Функцията се задейства от двигателя в случай, че видеорегистраторът е свързан със зарядното устройство, към буксата на запалката.

Motion Detect – Функцията се изпълнява от камерата, като активира видеозаснемането при движение на обект. При преминаването на движещ се автомобил, човек или друг предмет, видеорегистраторът автоматично ще започне да снима.

2017-04-16

Изключително добра идея за подарък. Съпругът ми много се зарадва на подаръка си. Благодаря ви, страхотни сте! Предлагате иновативи продукти на изгодни цени.

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.