Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Шапка с козирка пчела и цветя DZ K-14

23,50 лв

28,50 лв

-18%

-5,00 лв

Шапка с козирка пчела и цветя DZ K-14 #02810

Шапка с козирка пчела и цветя 14-D

Избирайки аксесоар, който да даде пълен завършек на визията ни, се стремим той да бъде едновременно красив, забелязващ се и атрактивен. Носенето на обеци, гривни и шалове, не винаги постигат желания от нас ефект. Поставянето на една шармантна шапка слага край на терзанията ни.

Съчетание от полезност и атрактивна визия

Шапката, по своята същност, има за цел да предпази лицето ни от слънчевите лъчи, ветровитото време или дъждовните капки. Моделът, който се предлага е идеален за тази цел. Благодарение на широчината на обиколката си, той пасва много добре на главата. За да блокира нахлуването на слънцето, вятъра или дъжда върху лицето и очите, е предвидена дълбока козирка от осем сантиметра. Допълнително, нейната основа е изработена от твърд материал, който да не се прегъва по време на употреба.
За максимален комфорт, използваната материя за лицевата част е от плат. Той е мек на допир и по никакъв начин не дразни кожата. Задната част на продукта е, изработен от широко пореста материя. Така циркулацията на въздуха е свободна, което означава, че главата под него винаги ще бъде проветрявана. Това е от особена важност при по-топлите дни през година. Защото температурата под шапката не се покачва и не се образува запарване или задържане на влага.

Съчетай с любимите дрехи

Атрактивната си визия, на първо място, се дължи на разцветката. Налични са модели в три цвята. На второ място е външната обвивка на предната част с частност с козирката. Тя е от пайети, като техния цвят е изцяло съобразен с разцветката на продукта. На трето място, но и най-впечатляващия ефект имат добавените орнаменти върху лицевата част. В дясната част е бродирана пчела от златисти мъниста. В лявата част са предвидени перлички. Между тях са позиционирани контрастни цветенца и наподобяващ дъжд от фойерверка. Моделът пасва на всички, защото е изработен в един универсален размер. Допълнително е налична и лента за регулиране на широчината.

Характеристика

  • Модел: шапка с козирка;
  • Широчина: 17.7 см;
  • Дължина: 27.5 см;
  • Дължина на козирката: 8 см;
  • Материя: плат (предна част), пореста (задна част), твърда основа за козирката;
  • Външна обвивка: пайети;
  • Апликации: златиста пчела, дъжд от фойерверка, перли, цветя;
  • Тегло: 200 грама.

Какво получавате

  • 1 х Шапка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.