Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Парктроник с четири сензора и двуядрен процесор за повече прецизност

99,00 лв

Парктроник с четири сензора и двуядрен процесор за повече прецизност #01474

Парктроник с четири сензора и двуядрен процесор за повече прецизност

Купили сте си нова кола и всяко паркиране предизвиква свиване в стомаха от страх да не надраскате бронята? Вие сте начинаещ шофьор и все още неуверен в уменията си? Живеете в оживен квартал с много автомобили и паркирането вечер е истинско приключение?

Има толкова много ситуации, в които спирането може да се превърне от рутинна дейност в изнервящ кошмар. За да не се случи това, едно отлично решение е използването на радарна система за ориентация или т.нар. парктроник.

Пълна картина на случващото се наоколо

Представеният модел е на марката FRONT и включва четири сензора за обекти, контролен панел и дисплей с графично изображение. Датчиците са изработени от здрави сплави, комбинация от метал и пластмаса и са направени така, че да се припокриват възможно най-много с цвета на бронята. Тук приложения модел предлага гама от пет нюнса – червено, черно, сребърно, сиво и бяло – които са сред най-често срещаните цветове.

Датчиците са предназначени за монтаж на задната броня, и са подходящи както за леки, така и за тежко товарни превозни средства. Според инструкциите на производителите най-оптимално е да бъдат поставени на 50-70 см от земята. Хоризонтално, разположението им трябва да бъде на 12 до 20 см. от левия и десен ъгъл на бронята, а по между им препоръчителната дистанция е 30-40 см. Преди да пристъпите към инсталиране чрез втулката-фреза, направете прецизно замерване, като включите и дължината на кабелите, свързващи индикаторите с таблото за управление.

Макар и разположени на задната страна на превозното средство, сензорите сканират обекти в няколко посоки. Информацията получена чрез ултразвук се трансформира в електронен сигнал, който се изпраща към контролното табло и след това към екрана на дисплея, монтиран на удобно за шофьора място. Датчиците засичат обекти, независимо движещи се или неподвижни, от разстояние 1.8 метра до 30 см.

Широк екран и гласова аларма

Стилизарано графично изображение на автомобила и оставащата дистанция до различните обекти са ясно показани на дисплея. Освен това разполагате и с гласова аларма, записана от истински хора, която ще ви предупреди, когато се приближите опасно близко.

Двуядрен процесор за перфектно засичане

За да сте сигурни, че изписанато на екрана пред вас е напълно акуратно, производителите са се постарали да приложат последните технологии в областта. Двуядрен процесор, инсталиран в контролното табло спомага за мимолетната обработка на данните и коректното им разчитане. По този начин отклонението от действителността се намалява до минимум.

Устойчивост на температурни и климатични промени

Независимо от времето – ясен слънчев ден или обилен снеговалеж – вашата парктроник система няма да ви предаде. Индикаторите са предвидени да работят при драстични температурни инверсии от -30 до +70 ◦С градуса. Те също така са водоустойчиви и ще работят без проблем и при натрупан сняг, прах или пясък. Изключително удобни са за паркиране при гъста мъгла или на слабо осветени места.

Технически характеристики:

 • Марка:FRONT;
 • Модел: ABE_CAL_234;
 • Брой сензори: 4;
 • Консумация: 40-180 mA;
 • Захранване:12 V;
 • Дистанция на замерване:1.8 м – до 30 см;
 • Размер на опаковката:26 х 20.2 х 6 см;
 • Тегло:560 гр.

В комплекта:

 • 1 LCD дисплей;
 • 4 датчика;
 • 1 контролно табло;
 • свързващи кабели;
 • втулка-фреза;
 • инструкции за употреба.

 

2018-08-30

има избор

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.