Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мини дрон Lishitoys L6058W 0.3mpx камера LED светлини 120mAh - Камера с FPV -HIT

80,00 лв

113,00 лв

-29%

-33,00 лв

Мини дрон Lishitoys L6058W 0.3mpx камера LED светлини 120mAh - Камера с FPV -HIT #00915

Особености

Предлагаме на Вашето внимание новия мини-дрон L6058. Това е един невероятен модел, подходящ за потребители от всички възрастови категории. Изключително подходящ е за потребители с малък или никакъв опит в управлението на летящи радиоуправляеми играчки. Нека се запознаем с по-важните характеристика на новия модел на Lishitoys.


Размерите на L6058W възлизат на 3х4.5х4.5 см. Изключително компактните дименсии на модела, го превръщат в изключително подходящ за полет в малки затворени помещения. Корпуса и витлата са изработени от еластични полимери, които придават удароустойчивост на L6058W. Разбира се, при първите опити в управлението на този вид играчки, всеки е имал доста груби кацания или падания при опит за кацане. За предпазване от сътресения, а също и за запазване на целостта на акумулаторната батерия, са предвидени специални гумирани опори. Те се намират срещуположно по оста на витлата. Корпуса е декориран с LED осветление в основата на витлата, което му придава невероятна визия при нощен полет. Светлинните източници спомагат и при кацането, като осветяват зоната, към която се насочва L6058W.


Четирите витла се задвижват от висококачествени четкови електродвигатели. Възможностите за изпълнение на сложни маневри, с голяма прецизност, са следствие на точните команди подавани към двигатели. Това е трудно постижимо, особено при малките размери на „джобния“ дрон, но L6058W се справя отлично, благодарение на 6-осния жироскоп и бързия контролен процесор. Освен движение във всички основни посоки, моделът предлага стабилност при задържане на едно място. Стабилността при полет и маневриране е изключително важна при заснемането на видео и фото информация.


Да, точно така! L6058W притежава 0.3MPx камера, която заснема видео с прилично качество, особено предвид миниатюрните размери на L6058W. Забележителна е характеристиката FPV ( предаване в реално време ), която дава възможност за предаване на моментната картина към мобилен телефон. За още по-голямо удобство, дистанционния пулт е снабден със специален държач за мобилен телефон. Разбира се, цялата заснета картина се запаметява в microSD картата, която се инсталира в дрона.


Дистанционният пулт също заслужва внимание. Важно е да отбележим, че връзката между L6058W се извършва при честота от 2.4GHz. Тази работна честота осигурява здрава и сигурна връзка, лишена от смущения при голям обхват. Той има максимална стойност от 30 метра. Всеки двигател, получава информация по отделен канал, което предполага пълна автономност при управлението на всяко витло. Сложните маневри, които извършва L6058W се дължат именно на тази автономност но в управлението. Джобният дрон притежава система предпазваща от загуба на ориентация на „пилота“. Пулта притежава ергономични форми и предпоставя към подаване на прецизни команди с „меките“ джойстици, като левият управлява оборотите на витлата.


Не по-малко внимание заслужава и енергийният източник на L6058W. Това е презареждаемата батерия с капацитет от 120mAh. Тя от съвременен тип – литиево-полимерна. Забележително е, че тя се зарежда от дистанционния пулт. Като пълното и зареждане трае само 20 минути, а високото и качество гарантира продължителен живот, при многократно презареждане.


Ще обърнем още малко внимание на компактността на модела. Вече уточнихме физическите размери на L6058W, но колко място ни е необходимо за транспортирането му. Ами, един джоб. L6058W се прибира в специално подготвения му „хангар“, намиращ се на централно място върху дистанционния пулт. Там, освен сигурно място за него, се намира и зарядното гнездо за акумулаторната батерия, което е снабдено с свето диод, индикиращ зареждането. В „хангара“ се прибира и част от джойстиците на пулта. Този отсек се затваря от кристален пластмасов капак, през който можем да следим процеса на зареждане и да се наслаждаваме на L6058W. При тази компактизация, реално е необходимо да носим само едно устройство – дистанционния пулт. За зареждането е необходимо да свържем пулта, чрез USB, към компютър или зарядно устройство. Така ще бъдат заредени едновременно батериите на пулта и дрона.


В края на ревюто, може да кажем, че този малък дрон притежава огромни възможности и дори видеозаснемане. Така L6058W не отстъпва по нищо но големите модели. Малките размери превръщат L6058W в удобна за всяко място играчка. Навсякъде и по всяко време, след бързо зареждане, можем да се насладим на L6058W. Лесното и същевременно прецизно управление го превръщат в модел, подходящ за всяка възраст.

Какво ще намерите в опаковката

 • 1бр. RC пулт (дистанционно управление) с клипс за носене на колан;
 • 1бр. презареждаема батерия;
 • 4бр. резервни витла;
 • 1бр. USB кабел;
 • 1бр. държач за мобилен телефон;
 • 1бр. ръководство за употреба;
2021-09-21

коректни и точни

  2020-04-29

  Продуктите им са много качествени, и цените са съобразени !

   2017-12-26

   Допадна ми промоцията

    2017-12-19

    Защото ми го дадохте с 23 лева по евтино :) .

     2017-05-16

     Тъй като никога не съм имал дрон, реших първо да си взема този мини дрон, а по-нататък ще си поръчам по-голям. Прочетох, че е подходящ за начинаещи и именно това беше причината да се спра на точно този модел. Хубаво е, че е малък, защото мога да го нося навсякъде без никакъв проблем.

      2017-03-02

      готино дронче

       Напишете отзив

       Напишете отзив

       Напишете отзив

       Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

       Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

       Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.