Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кожена горница тип сутиен с чокър STL-14-D

16,00 лв

Кожена горница тип сутиен с чокър STL-14-D #02702

Кожена горница тип сутиен с чокър

Женската оригиналност и сексапил се ценят изключително високо в мъжкото съзнание. Когато уверена в себе си жена се изправи пред насълзения жаден поглед то тогава се осъзнава, че жената определя правилата. Ежедневно има разпределяне на слаби и силни, но винаги има начин за преразпределяне на силата от едни на други.

Как да постигнем смяна на правилата?

Обличайки сутиен като този, без съмнение ще усетите рязка промяна в отношението и погледите ще бъдат фокусирани изцяло върху аксесоара. Независимо от избора на носене, върху обикновен сутиен или без него, то неизбежно ще предизвикате вълна от емоции и невъзможност от съсредоточаване на отсрещната страна.

Моделът изработен от еко кожа, преплетена по оформящ бюста начин и захваната чрез метални капси за добра стабилност. Всяка чашка представлява пет кожени ленти закачени в средата на метален ринг. За да не се разместват пред средата на всяка има пресечна лента, която минава под и над петте захващайки ги с капса за добра устойчивост. В края на двете чашки има по една голяма халка, която преминава на гърба където се закопчава.

През врата е поставен още един кожен ремък тип чокър, който се свързва към сутиена чрез метална катарама. Дължината от врата до бюста може да се регулира, чрез предвиденото удължение. Размерът чашка за който е подходящ е максимум чашка Б, като приблизителната гръдна обиколка е около 84 см. Обиколката на шията е около 34 см, като има предвидено разширяване или стесняване.

Характеристики:

  • Материал: Еко кожа, метал;
  • Цвят: черен, сив метал;
  • Регулира се на всяко място;
  • Приблизителни мерки: гръдна обиколка 84 см, врат 34 см.

В комплекта получавате:

  • 1 х Сутиен с чокър.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.