Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кожени колани тип жартиери с катарами STL-11-D

29,90 лв

Кожени колани тип жартиери с катарами STL-11-D #02700

Кожени колани тип жартиери с катарами

Модерното и екстравагантно излъчване кара всяка уважаваща се жена непрестанно да търси начини за да изпъкне независимо от повода. Изграждането на самочувствие е силно определящо при избора на облекло и дамите подбират внимателно всеки детайл.

Промени се според настроението

Този кожен аксесоар е една добра игра на съзнанието напомняйки частично за специфичния за еротиката стил бондаж. Разликата е, че го няма характерното обездвижване на крайниците, а само леко е загатнато. Този среден вариант на кожени колани е пренесен в готик средите, както и в рок музиката.

Моделът представлява отделни снадки очертаващи колан около талията. Всеки елемент е защипан чрез метални капси към метална халка. В предната си част има катарама за пристягане, като има възможност да се отпуска и стяга според обиколката. На гърба точно посредата има оставена свободно халка, предполагаща допълнително закачане на джаджи.

От двете страни на гърба се спускан под триъгълна форма две ленти, който се свързват в едно в средата на глутеуса. Чрез използване на каратама се регулира продължението на коланите към бедрото. Следват две приставки по бедрата също свързани чрез метален ринг обгърнат от кожени елементи. На всеки от двата колана обикалящи краката са предвидени халки за допълнително закачане на синджири и други.

В лицевата част от колана се спускат също две ленти, които позволяват определяне дължината на очертанието. От там се разполагат двата метални ринга които придават една еротична закачлива визия. Начините на използване на тези кожени колани тип жартиери с катарами се оставят изцяло на женската фантазия.

Характеристики:

  • Материал: Еко кожа, метал;
  • Цвят: черен, сив метал;
  • Приблизителни мерки: талия 64 см, бедро 52 см.

В комплекта получавате:

  • 1 х Колан за кръст и бедра.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.