Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кожено бельо и белезници в стил БДСМ – STL54

27,50 лв

Кожено бельо и белезници в стил БДСМ – STL54 #04401

Особености:

Дами, представите ви секси палаво бельо ще се преобърнат, когато облечете кожения комплект в стил БДСМ. Задръжките ви рязко ще паднат. Градусите на страстта ще се покачат. Стартирайте една по-различна игра за възрастни, без правила. Участниците са ясни, а крайните резултати зависят изцяло от въображението им.

Описание:

Комплектът е подходящ за хората, които си падат по нестандартните еротични преживявания и не се притесняват да реализират своите фантазии. Може да се използва при изпълнение на еротични танци или като сценично облекло. Отпуснете се и си създайте емоции, които ще искате да изживявате отново и отново. Станете част от своя филм за възрастни.

Как функционира?

Бельото преминава през талията и бедрата. Може да се регулира. Не предизвиква дискомфорт при носене, както и не ограничава свободното движение. Подчертава женските форми. Може да се носи под дрехите, върху секси бельо или на голо – изборът е Ваш. Белезниците могат да се свалят от него.

Дизайн:

Бельото и белезниците са изработени от кожа. И двете част могат да се регулират. В задната част бельото има кожени панделки. Белезниците се закачат на колона на бельото – в предната или задната част, по избор. Комплектът се предлага в черен, червен, бял, бордо, светло кафяв, тъмно кафяв и розов цвят Размерът е универсален и ще пасне на всяка дама. Дизайнът е дързък и предизвикателен.

Технически характеристики:

  • Материал: изкуствена кожа, метал;
  • Марка: Style Wild;
  • Артикул № 14593.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Кожени бельо и белезници в стил БДСМ;
  • Цвета се изпраща според наличностите на склад.
Препоръчваме ви също:

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.