Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комбинирано кенгуру със столче, TV299

55,50 лв

Комбинирано кенгуру със столче, TV299 #04892

Особености:

Кенгуруто създава чувство за сигурност и спокойствие у бебетата. Близостта с тялото на родителя позволява на децата да чуват туптенето на сърцето му, да усещат мириса и топлината му. Това понижава безпокойството и увеличава времето за сън.  Конструкцията на кенгурата е създадена да cлeдвa естествения pacтeж детето, осигурявайки правилно положение на крачетата, главата и шията по време на носене. Едновременно с това родителят не се натоварва и не изпитва физически болки след употребата на кенгуруто. Пасва идеално към всички тела, както на родители, така и на бебето и всичко това благодарение на лесния и бърз регулаторен механизъм.

Описание:

Носенето на кенгуру оказва благоприятно влияние върху развитието на малкия човек. Позицията по корем спомага за подсилването на врата, гърба и мускулите на гръдния кош на бебетата. Използването на кенгуру укрепя и допринася за цялостното развитие на детския организъм. Успешно регулира дишането, температурата на тялото, сърдечния ритъм, емоциите и имунитета. Това е и една от основните причини малките деца да се вкопчват в майките си, когато изпитват дискомфорт. По този начин те се чувстват сигурно и комфортно. Така се стимулира производството на антитела и се повишава температурата на тялото, позволявайки на бебето да се бори с дискомфорта си.

Как функционира?

Може да се използва по няколко различни начина – само столчето, само кенгуруто или и двете комбинирано. Има възможност детето да бъде с гръб или с лице към родителя, както и да бъде на гърба на възрастния. Ако двете презрамките бъдат поставени на едното рамо, може да използвате кенгуруто за поставяне на детето, докато го кърмите. Столчето би могло също да играе ролята на стабилна опора, в този случай.

Дизайн:

Аксесоарът е изработен от висококачествена дишаща материя, която е нежна към кожата на бебето. Предлага се в четири свежи цвята. Състои се от кенгуру и столче. Дизайнът е ергономичен и доста практичен. Създаден е така, че да осигурява комфорт както на детето, така и на възрастния. Позволява свобода на движението на родителя. Коланите за кръста и презрамките за раменете са стабилни и  спомагат за равномерното  разпределение на тежестта. Кенгуруто позволява носене на дете до 9,5 килограма и 3-годишна възраст.

Технически характеристики:

  • Марка: BAOAI;
  • Подходяща възраст: от 0 до 36 месеца;
  • Размери на кенгуруто: 70 см * 150 см;
  • Размери на столчето: 14 см * 23 см * 13 см;
  • Ширина на презрамките: 7,5 см;
  • Предлагани цветове: син, лилав, червен, розов.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Комбинирано кенгуру със столче, в цвят по избор.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.