Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Rovospy LT-728 ET запис в реално време контрол от смартфон WIFI RC кола с камера

150,00 лв

Купи на кредит

Rovospy LT-728 ET запис в реално време контрол от смартфон WIFI RC кола с камера #00245

Особености

Днес  Ви представяме нашата среща с един необикновен представител на „умните играчки“.Той се казва REVOSPY  и е същински откривател на нови хоризонти. Малкият вседеход  е въоръжен с възможности за минаване през всякакви терени и заснемането на качествено видео.

Но нека ви разкажем с какво ни впечатли този малък шпионин . Самият той е точен  прототип на реални  модели вседеходи, използвани за изследване на планети, като притежава точно копирани конструктивни детайли, придаващи му реалистичен вид.  За да преодолява всякакви терени той е екипиран с гумени вериги с грайфер. Така освен по неравни повърхности, малкият наблюдател няма да повреди и надраска дори луксозни битови настилки. Специалните задвижващи зъбни валове направляват веригите във всички посоки и така освобождават Revo  да извършва точни и бързи маневри.

Но на  какво всъщност е способен този „приятел“ ? С негова помощ можем да наблюдаваме далечни от нас обекти,  без да се налага да ги приближаваме физически. Така освен с високо-проходима основа, Revospy  има отлични  „зрителни органи“. А именно два мощни LED прожектора  и специални светодиоди , които осигуряват инфрачервено наблюдение на обектите. С тези IR диоди вседеходът заснема ясна картина през нощта, дори при пълна липса на осветление.

А всъщност всички тези осветителни елементи подпомагат малката, но изключително качествена камера. Камерата може да записва видео или да „запечатва“ отделни образи, като видеото се записва в AVI формат с разделителна способност от  640x480px, а снимките съответно в JPEG формат с размер 1280x980px. Този наблюдателен комплекс е поместен в флексибилната  глава  на нашият нов приятел. Тя може да бъде насочвана в различни посоки за да може любопитният ни поглед  да долови всеки малък детайл.

И тук започва най-интересната част от срещата ни. След като се убедихме в огромните възможности на този умен вседеход, се запитахме : „Как ще го накараме да ни се подчинява“, тоест как ще го управляваме. За тази цел Revospy притежава вграден  Wi-Fi предавател със завидна мощност, с него той изпраща заснета картина на нашият смартфон или таблет на разстояние до 80 метра. В задната част на главата на Revo e разположен син светодиод, който не уверява за свързването на Revo с таблета или телефона.Wi-fi  връзката не ограничава другите връзки на таблета или смартфона ни, а управлението на Revospy e съвместимо както с Android устройства, така и с устройствата на Apple.  Чрез постоянна обратна връзка и помощта на надеждното безплатно прилиожение от Google Play, лесно и изключително прецизно насочваме Revo и получаваме ясната и качествена  картина от наблюдаваните обекти. Картината, която получаваме се заснема в момента без никакво закъснение, като заснетите материали се записват в паметта на използваното от нас устройство. Приложението MultiSpy превръща таблета или смартфона ни в прецизен контролер, като на дисплея освен ясната картина заснета от Revo, също се визуализират посоките в които направляваме нашият откривател. Когато инсталираме това приложение, получаваме подробна встъпителна инструкция за работа с него.

Всички тези възможности се осигуряват от надеждния пакет батерии, състоящ се от 6 батерии с размер AA (не са включени).  Препоръчваме Ви да използвате презареждаеми  батерии от Ni-Cd тип, като в окомплектовката на Revospy е включено и специално зарядно с което можем да заредим такива батерии , без да се налага да ги вадим от Revospy. Разбира се, по Ваше  желание можете  да поставите и обикновени батерии с размер AA. В близост до отсега  за батерии откриваме и малък червен бутон с който изключваме подаването на ток към Revo и така удължаваме живота на батериите.В задната част на този шпионин има монтиран led индикатор, който ни предупреждава за ниско ниво на батериите  за да не изгубим обхват и  картина от Revo, когато той изпълнява шпионска мисия.

Реалните размери на Revospy възлизат на 29.5х22х10 см и много ниско тегло. В нашите ръце той пристига с красива кутия,зарядно и ръководство за експлоатация.

Заключение

В заключение можем да кажем ,че срещата ни с този нов представител на роботите за забавление, беше изключително приятна и ни накара да позабавляваме с неговите възможности. Това малко роботче с „шпионски“  характер може да бъде страхотен подарък за малки и големи или просто  -  приятно развлечение за свободното време.

2020-12-10

Избрах Ви ,защото имате умни играчки!

  2017-05-09

  Тази кола ми напомня на детската кола от "Сам вкъщи". Спомням си, че синът ми много ѝ се радваше, затова ще му поръчам една такава кола. Надявам се, че ще му хареса.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.