Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Силно абсорбиращ килим за баня против хлъзгане TV1130

10,00 лв

19,99 лв

-50%

-9,99 лв

Силно абсорбиращ килим за баня против хлъзгане TV1130 #09798

ОПИСАНИЕ:

Силно абсорбиращ килип, предназначен за използване в баня или мокри помещения. Устойчив на влага и вода, неплъзгаща се основа. Изсъхва изключително бързо след намокряне. Идеално допълнение за банята в дома, или на друго място. Продуктът се предлага в син цвят.

ОСОБЕНОСТИ:

Ако си търсите подходяща постелка за вашата баня или мокрото помещение в дома ви, то този продукт определено ще ви очарова. Представяме ви тази страхотна на външен вид и с чудесни абсорбиращи свойства постелка. Тя е предназначена за използване в бани, тоалетни, кухни, мокри помещение и на всякакви други места, където има по-обилно количество вода. Този килим за баня е силно абсорбиращ водата и влагата, а освен това и изсъхва бързо след намокряне. Тази подложка за баня не позволява изнасянето на вода по плочките или на местата, където е поставен и по този начин предотвратява подхлъзване и падане. Невероятната абсорбираща способност на тази страхотна подложка за баня, ви дава възможност да се използва многократно без допълнително изсушаване. Неплъзгащата се основа, от дуга страна, ви гарантира, че постелката ще остане перфектно на мястото си.

ДИЗАЙН:

Този силно абсорбиращ килим за баня има страхотен дизайн в елипсовидна форма със заоблени ъгли. Неутралният син цвят, в който се предлага тази постелка ѝ позволява да се впише във всеки интериор. Това от своя страна я прави подходяща за използване освен за банята, но и навсякъде, където има нужда. Супер качествената изработка и здравите материали, от които е изработена, правят тази постелка за баня изключително устойчива на износване. Освен всичко друго тази постела може да се използва и за входна врата. Тази ултра мека постелка за баня е истинско удоволствие за вашите крака. Материята на  тази постелка е абсорбираща, а това не само гарантира, че краката ви са ще са подсушени, но и че постелката за баня не остава мокра дълго време. Продуктът се предлага в син цвят и е подходящ за пране в перална машина. Размерите на постелката са 40 х 60 см.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Тип на продукта: Силно абсорбиращ килим за баня против хлъзгане;
 • Страхотен дизайн в елипсовидна форма със заоблени ъгли;
 • Силно абсорбираща влагата постелка;
 • Изсъхва изключително бързо след намокряне;
 • Подходяща за използване в баня, тоалетна, пред пералнята, в мокри помещение и дори пред входната врата;
 • Неплъзгаща основа, предотвратява подхлъзване и падане;
 • Предназначена за многократно използване;
 • Може да се пере в пералнята машина;
 • Размери на постелката: 40 х 60 см.;
 • Цвят на продукта: син.

 КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ В ОПАКОВКАТА:

 • Силно абсорбиращ килим за баня против хлъзгане – 1 брой;
 • Транспорта кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.