Изискванията към грима зависят не само от правилното му нанасяне, но и от неговата издръжливост и устойчивост на мазната кожа, потта и водата. Сега ще разберем предимствата на водоустойчивите сенки за очи и доколко издържат на изпотяване, какво е качеството на текстурата и палитрите от цветове, достъпни в онлайн магазина на 4sales.bg.

Защо да предпочетем тях пред обикновените

В тяхното наименование се крие и най-голямото им предимство! Те са устойчиви на влага и вода, пот и мазна кожа. За разлика от обичайните решения, водоустойчивите сенки са с приоритет в случаите на необходимост от дълготрайност и задържане на наситеността на цветовете им за дълго време. Това е например в случаите на нужда от създаване на сватбен външен вид или за плътен вечерен грим.

В допълнение, водоустойчивите сенки за очи са невероятно пигментирани и с тяхна помощ с лекота ще създадете изключително фин контур и очна линия.

Доколко са устойчиви на изпотяване и други пречки

Естествените природни и минерални восъци в комбинация със силиконовите си полимери придават висока степен на влагоустойчивост и издръжливост на съвременните козметични продукти за очи. В същото време, те са дерматологично тествани с установена липса на каквито и да е алергични кожни реакции.

В условията на лято и горещини, водоустойчивите сенки за очи са много търсени и предпочитани от дамите, обичащи да са красиви и елегантни, дори и на плажа. Използвайки подобен грим, дори и да се изпотите или ако страдате от прекомерна мазна кожа, вече можете да се успокоите че притежавате ефективно решение срещу това.

Как да проверим качеството на текстурата

Много е важно, когато сме нанесли водоустойчивите сенки за очи и сме оформили текстурата при наплискване на лицето си с вода, стичащите се водни капки да не повреждат по никакъв начин образа. Всичко, което сте нанесли като грим трябва да си остане непокътнато, без значение, че кожата Ви е мокра. По този начин всъщност ще разберете колко качествена и устойчива на водните пръски е козметиката Ви за лице.

Какви палитри ще открием в 4sales.bg

В онлайн магазина са достъпни всевъзможни палитри от различни цветове на водоустойчиви сенки за очи, отличаващи се с пъстрите си нюанси, позволяващи постигането на желания контур и околоочна линия за най-добра външност, дори и след къпане.

  • за да закупите евтино и качествено;

  • за да получите безплатно професионално обслужване;

  • за да получите желаната визия;

  • за да откриете най-добрите промоции на пазара, заповядайте във 4sales.bg.